Lennot kohteesta New York kohteeseen Minnesota

Lentotarjoukset kaupungista New York maahan Minnesota

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista New York maahan Minnesota tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista New York maahan Minnesota

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:102 €, Minneapolis
Halvin kuukausi lentääsyyskuu
Keskimääräinen lentoaika3 t 10 min
Halvin lähtölentoasemaLaGuardia
Suosituin lentoyhtiöWestJet

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista New York kohteeseen Minnesota seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 102 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Minnesota, joka on 230 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Brainerd on yleensä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Duluth kans.väl. on yleensä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Minneapolis St Paul on yleensä syyskuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Rochester kunnallinen on yleensä syyskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista New York kohteeseen Minnesota lähtevät tiistai 10. syyskuuta 2024.
Lentoasema Nueva York Newark tarjoaa suorat lennot kohteeseen Minnesota.
Jos lentosi lähtee kaupungista New York, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Minnesota, on Minneapolis. Halvin lentoasema kaupungin Minneapolis lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Minneapolis St Paul.
Kaupungin New York ja kohteen Minnesota välinen keskimääräinen lentoaika on 3 tuntia ja 11 minuuttia.
Suosituimmat lennot