Lennot kohteesta Chicago kohteeseen Florida

Lentotarjoukset kaupungista Chicago maahan Florida

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Chicago maahan Florida tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Chicago maahan Florida

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:46 €, Miami
Halvin kuukausi lentääelokuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 43 min
Halvin lähtölentoasemaChicago O'Hare kans.väl.
Suosituin lentoyhtiöSouthwest Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Chicago kohteeseen Florida seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 46 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Florida, joka on 270 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle Fort Lauderdale kans.väl. on yleensä elokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle West Palm Beach kans.väl. on yleensä joulukuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle Daytona Beach on yleensä heinäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle Melbourne Orlando International on yleensä lokakuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Chicago kohteeseen Florida lähtevät keskiviikko 28. elokuuta 2024.
Lentoasemat Chicago O'Hare kans.väl., Chicago Midway ja Chicago Rockford tarjoavat suorat lennot kohteeseen Florida.
Jos lentosi lähtee kaupungista Chicago, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Florida, on Miami. Halvin lentoasema kaupungin Miami lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Miami kans.väl..
Kaupungin Chicago ja kohteen Florida välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 42 minuuttia.
Suosituimmat lennot