Kartta

Lentoyhtiöt: Southwest Airlines

Monet liittävät halpalentoyhtiöt vahvasti eurooppalaisiin lentoyhtiöihin, mutta tarjontaa löytyy myös USA:sta. Southwest Airlines on lennättänyt matkaajia superedullisesti jo vuodesta 1967. Pääkonttoriaan Dallasissa pitävä Southwest Airlines on matkustajamäärien perusteella maailman kolmanneksi suurin lentoyhtiö ja kohdemäärän mukaan Yhdysvaltojen suurin. Erikoinen piirre on, että Southwest Airlines lentää ainoastaan Yhdysvaltojen sisäisiä lentoja.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Southwest Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Jos sinulla on voimassa oleva varaus Southwest Airlinesille, voit tehdä lähtöselvityksen lentoyhtiön verkkosivustoilla 24 tuntia ennen matkaasi. Voit myös tehdä lähtöselvityksen itsepalveluautomaatilla tai Skyscap Podiumissa (valikoiduissa kaupungeissa) tai Southwest Airlinesin lähtöselvitystiskillä. Jos olet hankkinut itsellesi oikeuden Early Bird -lähtöselvitykseen, olet kanta-asiakas tai A-listan jäsen, sinulla on jo valmiiksi paikka varattuna lähtöselvityksessä, jolloin voit tulostaa tarkastuskorttisi milloin tahansa ennen lentoasi.

Matkatavarat ja kulut

Southwest Airlinesin matkustamoon saat ottaa mukaasi yhden käsimatkatavaran ja yhden henkilökohtaisen tavaran. Käsimatkatavaran mitat eivät saa ylittää 10 cm x 16 cm x 24 cm. Henkilökohtainen tavara voi tarkoittaa esimerkiksi käsilaukkua tai tietokonelaukkua. Yhden lähtöselvitetyn laukun paino ei saa ylittää 50 paunaa ja sen yhteismitat eivät saa ylittää 57 cm. Southwest Airlines sallii matkaajilleen kaksi lähtöselvitettyä matkalaukkua veloituksetta sillä oletuksella, että ne eivät ylitä mainittuja mitoitus- ja painomääräyksiä.

Istuimet

Southwest tarjoaa lentomatkustajilleen vapauden valita istuimen lentokoneesta. Se on yksinkertaista: kävelet koneeseen, katsot itsellesi mieluisimman paikan ja istut siihen – helppoa! Huomioi kuitenkin, että laukkusi varmasti mahtuvat ylähyllylle ja edessä olevan istuimen alle.

Varausmaksut ja muut maksut

Southwest Airlines ei veloita matkaajiltaan varausmaksuja, vaan kaikki ylimääräiset maksut koskevat lisäpalveluja ja lippuihin liittyviä muutoksia.

Lisäpalvelut

Southwest Airlines tarjoaa matkaajilleen kaikki välipalat ja kylmät juomat täysin ilmaiseksi, ja riippuen lennon kokonaispituudesta, matkaajat voivat tarvittaessa ottaa mukaansa myös omat välipalansa. Viihdepalveluihin matkaajille kuuluu toimiva wifi-yhteys, jonka voi ottaa käyttöönsä 5 USA:n dollarin hintaan.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.