Kartta

Lennot Ponta Delgadaan

Miten löydät halvat lennot Ponta Delgadaan?

Ponta Delgada on Azorien saariryhmään kuuluva São Miguelin suurin kaupunki. Ponta Delgada on vehreä ja luonnonkaunis kaupunki, jonka ympäristö mahdollistaa sekä ranta- että aktiiviloman. Lennot Ponta Delgadaan löydät helposti Skyscannerin lentohaulla, jonka avulla saat tietoosi lähes kaikki lennot Ponta Delgadaan vain sekunneissa!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Ponta Delgadaan

Ponta Delgada ei ole vielä kovin tunnettu matkakohde Suomessa, joten sinne pääse matkaamaan ainaostaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot Ponta Delgadaan eivät ole myöskään suoria, vaan vaativat vaihtoja reitin varrella.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Ponta Delgadaan?

Suomesta ei lennetä suoria lentoja Ponta Delgadaan, mutta lentoja kuitenkin operoidaan monen lentoyhtiön voimin. Lentoyhtiöt, jotka lentävät Ponta Delgadaan ovat muun muassa TAP Air Portugal ja KLM.

Ponta Delgadan lentokentät

Ponta Delgadan lentokenttä sijaitsee ainoastaan kolmen kilometrin päässä Ponta Delgadan keskustasta ja pääset liikkumaan sieltä taksilla.

Milloin on parhain aika vierailla Ponta Delgadassa?

Matka Azoreille on aina hyvä idea, koska se on matkakohteena ympärivuotinen. Tämän takaa saariston upea ilmasto, koska lämpötilat harvemmin laskevat alle 14 tai päälle 25 lämpöasteen. Merenkäynti voi kuitenkin yltyä rankemmaksi talvikaan, joten suosittelemme hankkimaan lennot Ponta Delgadaan kesäkuukausina.

Mitä nähdä ja tehdä Ponta Delgadassa?

Ponta Delgada on São Miguelin saaren suurin asutuskeskus. Itse São Miguelin saari muodostui 50 000 vuotta sitten, kun tulivuorenpurkauksen seurauksena kaksi saarta yhdistyi. Tämä kuvailee hyvin myös São Miguelin tätä päivää, koska saarella edelleen on kuumia läheitä. Tämä tekee Ponta Delgadasta lomakohteena erityisen vehreän, vaikka itse kaupunki tunnetaan lähinnä sen yliopistostaan. Muuten Ponta Delgadan kaupunki on erittäin viehättävä ja siellä on helppo kulkea joka paikkaan. Mielenkiintoisin nähtävyys on kaupungin läheltä löytyvä laavatunneli Gruta do Carvão, joka on syntynyt maasta syöksyneen purkauksen seurauksena. Tunnelin alkupäähän pääsevät turistitkin vierailemaan, jos vain uskaltavat! Matkailijoille järjestettävillä saarikierroksilla on mahdollista vaellella, pyöräillä tai jopa uida delfiinien kanssa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Gruta do Carvão, St. Sebastianin kirkko, Museu Carlos Machado, Jardim António Borges

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Ponta Delgada lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.