Kartta

Halvat lennot lentokentältä Malmö Sturup

Malmö – Kansainvälinen designkaupunki

Malmö tunnettiin aikoinaan puhtaasti teollisuuskaupunkina. Nykyään tämä kansainvälinen design-kaupunki vetää nähtävyyksissä ja shoppailupaikoissa vertojaan Tukholmalle. Malmö on kesäkaupunki, jonne tullaan nauttimaan sen historiallisista aukioista ja puistoista.

Historia ja nähtävyydet

Malmön vanhakaupunki on ehdoton vierailupaikka niille, jotka ovat kiinnostuneita kaupungin historiasta. Lilla Torg on turistien suosima aukio, josta löytää pieniä kahviloita ja putiikkeja. 1300-luvulla rakennettu Pyhän Pietarin kirkko ja Malmöhus slott -linnoitus ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita.

Ruoka ja juoma

Jos hakee tunnelmallista ja jopa romanttista illallispaikkaa, kannattaa suunnata vanhan kaupungin seuduille. Lilla Torg -päätorin alue on turistien suosimaa aluetta kesäaikaan, koska sieltä löytyvät kaupungin suosituimmat terassit. Malmön keskustasta aivan rautatieaseman ympäristöstä löytää edullisempia ruokapaikkoja, kuten pizzerioita ja kebab-paikkoja.

Shoppailu & vapaa-aika

Malmössä mennyt näkyy sen monissa teollisuusrakennuksissa, joista monet on uusittu yritysten käyttöön. Esimerkiksi Nykytaiteen museo sijaitsee yhdessä tällaisessa rakennuksessa. Museo on erittäin suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Shoppailijoiden kannattaa suunnata Stortorget-Triangelnin alueella, jonka ympäristössä sijaitsevat kaikki merkittävät ja mielenkiintoiset ostospaikat.

Milloin Malmöön?

Malmö on ehdottomasti kesäkaupunki. Kesäaikaan siellä tapahtuu paljon: on festareita, puistotapahtumia ja merellistä elämää. Kesä-elokuu on parhainta aikaa vierailla kaupungissa. Syys- ja talvikautena voi löytää hyviä tarjouksia hotelleilta ja myös pahimmat turistiruuhkat ovat ohi.

Ilmasto

Kesäaika alkaa Malmössa toukokuussa. Keskilämpötila on kesä-elokuussa +20 asteessa ja lämpöinen kausi voi jatkua pitkälle syksyyn aivan lokakuulle asti. Marraskuussa Malmössä alkaa talvikausi, ja joulukuussa siellä on yhtä pimeää kuin Suomessa. Malmön talvet muistuttavat suuresti Helsingin talvea: ajoittain lumettomia, ja pitkät ja leudot jaksot ovat yleisiä.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Malmöön helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Malmösta löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.