Kartta

Lennot Los Angelesiin

Miten löydät halvat lennot Los Angelesiin?

”City of lights” houkuttaa miljoonia matkaajia vuosittain uumeniinsa, ja me Skyscannerilla tiedämme, että lennot Los Angelesiin on saatava hankittua ainakin kerran elämässä! Skyscanner auttaa matkaajia unelmien toteutumisessa etsimällä heille markkinoiden halvimmat lennot Los Angelesiin. Skyscannerin monipuolinen lentohaku on erinomainen työkalu silloin, kun haet lentoja Los Angelesiin nopeasti ja vaivattomasti. Saat helposti myös päivitetyn tiedon lennoista Los Angelesiin, kun otat käyttöösi Skyscannerin Hintavahdin, joka kertoo sinulle Los Angelesin lentojen kuumimmat tarjoukset välittömästi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Los Angelesiin

Valitettavasti suorat lennot Los Angelesiin eivät ole mahdollisia Suomesta, vaan reittiin sisältyy aina yksi välilasku, tavallisesti joko Lontoon Heathrow´n tai Chicagon O´Haren lentokentillä. Lento kestää lyhimmillään 13 tuntia. Los Angelesiin Suomesta pääsee yhden välilaskun kautta Helsingistä ja kahdella välilaskulla Kokkolasta, Maarianhaminasta, Tampereelta, Turusta ja Vaasasta, jolloin ensimmäinen välilasku tapahtuu Helsingissä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Los Angelesiin?

Suoria lentoja Helsingistä Los Angelesiin ei ole saatavilla, mutta yhdellä välilaskulla Los Angelesiin lentävät lukuisat lentoyhtiöt, kuten muun muassa Finnair, American Airlines, Air Berlin, Air Canada ja Delta.

Los Angelesin lentokentät

Kaliforniassa sijaitseva Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä: se palvelee yli 64 miljoonaa ihmistä vuodessa! Se sijaitsee noin 24 kilometriä Los Angelesista lounaaseen. Pääset lentoasemalta Los Angelesin kaupunkialueelle taksilla, joita löytyy heti terminaalin edestä tai bussilla, joilla pääsee ilmaiseksi linja-autoasemalle sekä metrolla, jonne pääset ilmaisbussikuljetuksella. Myös etukäteen varattu minibussi on erinomainen vaihtoehto isommalla porukalla matkaaville.

Milloin on parhain aika vierailla Los Angelesissa?

Los Angelesiin lähdetään tunnelmoimaan maailmankuulua ”amerikkalaista unelmaa” ja tähtipölyä. Ihmiset haluavat kokea upeat rannat, glamourin, elokuvamaailman ja vieraanvaraiset paikalliset ihmiset. Ei oikeastaan olekaan tiettyä parasta hetkeä vierailla LA:ssa. Jos haluat kuitenkin tutkailla säitä ennen matkaasi, on tässä muutama fakta pohdintaa varten: Kalifornian kesäkuukaudet ovat samat kuin Suomessakin eli kesä-, heinä- ja elokuu, mutta lämpöiset ilmat jatkuvat usein syyskuukausiin saakka. Lämpötilat pysyttelevät kesäisin 25-30 asteessa. Syksy ja talvi voisivatkin sopia hieman paremmin suomalaiselle hipiälle lämpötilojen keikkuessa tuolloin vielä 20 asteessa iltojen jo hieman viiletessä.

Mitä nähdä ja tehdä Los Angelesissa?

Los Angeles on kaupunki, joka jokaisen tulisi kokea ainakin kerran elämässään. Los Angelesista sanotaankin, että ihmiset tuntevat sen ennen kuin ovat jalallakaan astuneet kaupungin kaduille. Onhan sen ympäristö tuttua meille jo elokuvista ja tv-sarjoista. Elokuvamaailma ja tarkemmin Universal Studios Hollywoodissa on ehdoton nähtävyys kaupungissa vieraillessa. Studioalueelle pääsee katsomaan elokuvan tekoa ja tutustumaan rakennusten lavasteisiin ja hahmoihin. Sunset Boulevardin katu on täynnä elämää ja ihmeteltävää riittää! Siellä sijaitseva Sunset Strip on LA:n yöelämän keskus. Ja tietenkin upeat rannat kuuluvat LA:n matkaajan pysäkkeihin. Niistä kuuluisimpia ovat Venice Beach ja Santa Monican rannat. Kannattaa myös vielä kurkata Skyscannerin laatimaan Los Angelesin vinkkilistaan.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Universal Studios, Hollywood Walk of Fame, Hollywood Boulevard, Venice Beach, Disneyland.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Los Angeles kans.väl. lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.