Kartta

Lennot San Diegoon

Miten löydät halvat lennot San Diegoon?

San Diegon auringon alla kaikki huolet ja murheet unohtuvat ja voit nauttia lomastasi sydämesi kyllyydestä. San Diego on todellakin kalifornialainen unelma! Lähde nauttimaan tämän miljoonakaupungin sykkeestä ja vaikkapa surffauksesta, josta kaupunki erityisesti tunnetaan. Lennot San Diegoon ovat vain kätesi ulottuvilla Skyscannerin lentohaulla. Mitä enää odotat, jätä kylmä Suomi taaksesi ja lähde nauttimaan latinalaisrytmeistä jo tänään!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja San Diegoon

Lennot San Diegoon operoidaan Suomen päästä ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Lennot San Diegoon eivät ole suoria, vaan vaativat yhden tai kaksi vaihtoa reitin varrella.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan San Diegoon?

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja San Diegoon Suomesta, ovat muun muassa Finnair, Iberia sekä Lufthansa.

San Diegon lentokentät

San Diegon lentokentältä matkaajat pääsevät matkustamaan keskusta-alueelle joko taksilla, bussilla, shuttle-bussilla tai vaikkapa jaetulla kyydillä. Kaupunkibussi Route 992 lähtee matkaan terminaalien 1 ja 2 edestä. Se operoi klo 5.00 ja 23.30 välisenä aikana aina 15 minuutin välein. Taksitolpan matkaajat löytävät heti terminaalin edestä.

Milloin on parhain aika vierailla San Diegossa?

Parhain aika hankkia lennot San Diegoon on välillä maaliskuu-toukokuu sekä syyskuu-marraskuu. Näillä ajanjaksoilla sinulla on mahdollisuus löytää todella hyviä lentotarjouksia San Diegoon, koska tuolloin kaupungissa ei ole vielä ruuhkaisimmat lomakaudet meneillään. San Diego on lomakohteena aina hyvä idea, koska kaupungissa on miellyttävät säät ympäri vuoden. Talvikuukausina San Diegossa voi sataa runsaasti ja merivesi olla liian kylmää uitavaksi.

Mitä nähdä ja tehdä San Diegossa?

Meksikon rajan tuntumassa vaikuttava kalifornialaiskaupunki San Diego on erinomainen kohde kaikenlaisille matkaajille aina lapsiperheistä pariskuntiin. San Diegossa yhdistyy rento ja urbaani kaupunkiloma eksoottisempaan rantalomaan, koska latinalaisvaikutus sen kulttuuriin ja ruokiin on luonnollisesti vahva. Rantaelämä on San Diegossa kaiken keskiössä ja sieltä voikin löytää jopa yli 30 rantaa! Rannalle kokoonnutaan nauttimaan sekä grillibileistä että perhejuhlista. San Diegossa suurin osa loma-aktiviteeteista löytyy hieman keskustan ulkopuolelta. Itse San Diegosta löytyy perheiden suosikki Legoland, mutta kahden tunnin ajomatkan ulottuvilla sijaitsee myös Disneyland. San Diegon upeaa luontoa ei kannata jättää välistä, vaan suosittelemme suunnistamaan Torrey Pinesin luonnonsuojelualueelle, jossa vaellusreittejä löytyy moneen makuun.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Maritime Museum of San Diego, San Diego Museum of Art, La Jolla, Paint Loma

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen San Diego lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.