Alor Star

16.2.2019 - 17.2.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? TH Hotel Alor Setar, Grand Alora Hotel sekä Sentosa Regency Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Alor Star perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Alor Star klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Alor Star

alkaen 27 €
alkaen 42 €
alkaen 126 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Alor Star?

9,8
Reppureissaajat
9,8
Taiteen ja designin ystävät
7,5
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (15)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
25.3.2016

Alor Setar is the state capital of Kedah, there are many heritage buildings, museums and cultural centres,such as Grand Audience Hall, Tunku Abdul Rahman Memorial, State Art Gallery and Zahir Museum. Other interesting places to visit are the birthhouse of former Prime Minister Tun Dr. Mahathir Mohammad.

Shahrul Rosdi
Shahrul RosdiSkudai, Johor, Malaysia
11.2.2015

Beautiful views and cozy atmosphere here

BillyRazOr Chan
BillyRazOr ChanAlor Star
6.1.2017

I like this mountain....

Radzuan Ahmad
Radzuan AhmadAlor Star
6.1.2017

home sweet home

UKK

Kaikkein kallein kuukausi majoittua kohteessa Alor Star on tammikuu, jonka keskihinta on 37 € per yö. Kaikkein edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskihinta on 37 € per yö.
Keskihinta hotellille helmikuussa on yleensä per yö. Tämä on 41 € % enemmän kuin keskihinta 37 € per yö viimeisen 12 kuukauden aikana.

Suunnittele matka kohteeseen Malesia