Kartta

Halvat lennot kohteeseen Langkawi

Langkawi – Malesian paratiisisaaret

Langkawi on Malesian suosituin lomakohde. On helppo ymmärtää, miksi tälle paratiisisaarelle matkustetaan kauempaakin. Upeat mangrovemetsät, viidakot ja vesiputoukset takaavat irtaantumisen arjesta. Voikin sanoa, että Langkawi on ihannekohde luontoihmiselle.

Historia ja nähtävyydet

Langkawilta ei löydy monia historiallisia nähtävyyksiä, mutta luonnon tarjoamia spektaakkeleita sitäkin enemmän. Yhtenä vetonauloista ovat upeat vesiputoukset, kuten 30 metrinen Temurunin putous. Perheen pienimmät osaavat varmasti arvostaa vierailua Underwater Worldissa, jossa pääsee tutustumaan mereneläviin.

Ruoka ja juoma

Langkawin perinteistä ruokaa ovat lihasta, yleisimmin kanasta, naudasta tai lampaasta valmistetut satay-vartaat, joita dipataan erilaisissa tulisissa ja makeissa kastikkeissa. Toinen paikallisten suosima ruoka on paistettu riisi. Myös kaikki merenelävät eri muodoissaan ovat erittäin suositeltava vaihtoehto illallispöytään.

Shoppailu & vapaa-aika

Kuahin kaupunki tunnetaan erityisesti turistien suosimana shoppailupaikkana. Sieltä löytyy monia edullisia kauppoja ja ostoskeskuksia, joista on mahdollista tehdä todella huokeita löytöjä. Myös Pantai Chenang tunnetaan hyvänä shoppailupaikkana, josta kannattaa katsastaa erityisesti likööriä, suklaata ja tupakkatuotteita.

Milloin Langkawiin?

Parhain aika vierailla Langkawilla on kesäsesonkina, joka kestää joulukuusta elokuuhun. Tuolloin saarella saa parhaimman rusketuksen. Langkawin sadekausi kestää elokuusta syyskuuhun, jolloin saaren hotelleista voi saada hyvät alennukset, ja turistit loistavat poissaolollaan.

Ilmasto

Rantalomailun kannalta Langkawin ilmasto on erittäin suotuisa. Vuoden keskimääräinen lämpötila on noin 32 celsiusastetta. Kosteusprosentti saarella saattaa olla jopa 85–90 prosenttia. Sadekausi on elo-syyskuussa.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Langkawille helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Langkawilta löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Langkawi lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.