Visakhapatnam

26.1.2020 - 27.1.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Novotel Visakhapatnam Varun Beach, Four Points by Sheraton Visakhapatnam sekä WelcomHotel Grand Bay - Member ITC Hotel Group ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Visakhapatnam perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Visakhapatnam klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Visakhapatnam

alkaen 30 €
alkaen 48 €
alkaen 74 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Visakhapatnam?

9,8
Seikkailumatkailijat
8,5
Herkuttelijat
7,9
Vihreät matkailijat
7,3
Perhematkailijat
6,7
Liikematkailijat
Jäsenten arvostelut (26)
Anish Tadakamalla
Anish Tadakamalla
27.10.2019

The place is incredible,It's extremely unique in a way, it has insanely clean streets, beautiful beaches, picturesque mountains. The people are very friendly.

Sri Hari
Sri Hari
16.5.2019

The Visakhapatnam city was more interested for coastal areas with surrounding hills,the most famous temple s in vizag.

Renu Kumar
Renu KumarHillsdale
6.1.2017

been here at least 5-10 times. love the food and shopping options. the times i spent at Dasprakash, Dolphin with my colleagues and the Taj are memorable. the place around jagadamba is to be experienced.

Ren Lo
Ren Lo
17.1.2020

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 29 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Visakhapatnamssa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 61 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 45 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Visakhapatnam odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on 24,2 °C/75,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä toukokuu, jonka keskilämpötila on 33,0 °C/91,4 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 20,5 °C/68,9 °F.
Kohteen Visakhapatnam lähin lentokenttä on Visakhapatnam (VTZ) (3,87 km).

Suunnittele matka kohteeseen Intia