Mildura

26.10.2019 - 27.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? The Stable On Olive, Tee Off Milura sekä Green Grove ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Mildura perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Mildura klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Mildura

alkaen 71 €
alkaen 82 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Mildura?

Jäsenten arvostelut (3)
Natalie Nash
Natalie Nash
19.4.2016

Its a Nice place to take your family or trips it's got nice food nice places to see

Sharon Needham
Sharon NeedhamMildura
6.1.2017

A beautiful place to visit and live. 4 walking blocks from the Murray RIver. Fishing, camping, the Mallee scrub. Less than half an hours drive to Wentworth and the Darling River. Fantastic weather all year round and the people are very friendly.

Barb Burley
Barb BurleyMildura
25.6.2012

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 73 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Mildurassa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 140 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 75 € per yö. Tämä on 13 % edullisempi kuin keskiarvohinta 86 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Mildura odotettu keskilämpötila kuukautena lokakuu on 16,8 °C/62,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä tammikuu, jonka keskilämpötila on 32,2 °C/90,0 °F. Viilein kuukausi on heinäkuu, jonka keskilämpötila on 4,6 °C/40,3 °F.
Kohteen Mildura lähin lentokenttä on Mildura (MQL) (5,23 km).

Suunnittele matka kohteeseen Australia