uutiset lennot Katso, miten löydät parhaat tarjouslennot!

Kaikki artikkelit

Katso, miten löydät parhaat tarjouslennot!

Oletko matkalla Alabamaan? Vai vievätkö kaikki tiet Roomaan? Mikä ikinä onkaan matkakohteesi, haluat varmasti napata lentoliput mahdollisimman halvalla. Etsitkö siis tarjouslentoja, mutta et vielä tiedä, miten löytää ne kaikkein edullisimmat? Älä huoli enää, me autamme! Tässä vinkit, joiden avulla tarjouslennot ovat vain muutaman klikkauksen päässä.

1. Tarkkaile hintoja aktiivisesti

Aina tarjouslentoja ei tarvitse varata monta kuukautta ennen matkalle lähtöä. Joskus parhaat tarjouslennot löytyvät kaksi päivää ennen matkaa ja toisinaan viisi kuukautta ennen lähtöä! Mistä sitten tietää, milloin hinnat muuttuvat ja lennot kannattaa varata? Paras vinkkimme on: tarkkaile hintoja. Helpoin tapa on seurata hintojen vaihtelua Skyscannerin Hintavahdin avulla. Saat Skyscannerin Hintavahti-ilmoitukset suoraan sähköpostiisi, kätevää! Valitse siis kohteesi ja matkapäivät, aseta Hintavahti ja me lähetämme sinulle sähköpostia, kun etsimäsi lentojen hinnat muuttuvat. Tarjouslennot odottavat löytämistään.

Katso, kuinka asetat Hintavahdin tarkkailemaan tarjouslentoja puolestasi.

Laita Hintavahti töihin

2. Oletko aamuvirkku vai yökukkuja?

Tiesitkö, että parhaat tarjouslennot lähtevät aamuvarhain ja keskiyöllä! Kyllä, päivällä lähtevien lentojen hinnat ovat yleensä korkeammat kuin ns. virka-ajan ulkopuolella lähtevät lennot. Ole siis fiksu matkustusajan suhteen ja varaa lennot joko aikaiselle aamulle tai myöhään yöhön. Ja hei, lauantai on kaikkein epäsuosituin viikonpäivä matkustamiseen ja siksi juuri lauantailennot ovat usein tarjouslentoja.

Ilta- ja aamulennoille

3. Ole joustava matkakohteen suhteen!

Pohditko eri matkavaihtoehtoja? Hyvä! Jos olet joustava matkakohteesi suhteen, käytä Skyscannerin Kaikkialle-matkahakua. Inspiroidu ja etsi parhaat tarjouslennot. Kirjoita matkahakuun lähtökaupunkisi ja määränpään kohdalle näpyttelet Kaikkialle. Ja voila: Saat listan kaikista matkakohteista maailman ympäri, joihin löytyy tarjouslentoja!

Tässä lisävinkit, miten haet tarjouslentoja kaikkialle!

Lennot kaikkialle

4. Tykkää suosikkilentoyhtiöistäsi

Kyllä, monesti sähköposti täyttyy kaikenlaisesta postista. Mutta uutiskirjeet lentoyhtiöiltä ovat rahanarvoisia ja siksi uutiskirjeiden avulla voit löytää juuri ne parhaat ja edullisimmat tarjouslennot! Klikkaa siis itsesi lentoyhtiöiden nettisivuille ja tilaa uutiskirje. Jos olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa, vilkuile lentoyhtiöiden Facebook-sivuja ja Twitteriä: Joskus edullisista tarjouslennoista vinkataan vain niissä!

Haluatko tiedot kaikkien lentoyhtiöiden tarjouslennoista? Tilaa Skyscannerin uutiskirje ja me kerromme, mihin kannattaa ostaa tarjouslennot ja milloin!

Uutiskirjeissä hyviä tarjouslentoja

5. Valmistaudu varaamaan tarjouslennot tiistaisin

Mistä tiedämme, että juuri tiistaina löytyy tarjouslentoja helpommin kuin vaikkapa maanantaina tai perjantaina? Paljastamme salaisuuden: Tiistaisin puolen päivän aikaan monet lentoyhtiöt tarkistavat viikonlopun lentojen varaustilanteen, joten jos tyhjiä paikkoja löytyy paljon, lentoyhtiöt tarjoavat edullisia tarjouslentoja tiistai-iltapäivisin! Ole siis valppaana!

Tarjouslentoja tarjolla

6. Varaa lennot yksittäin

Kun tarkoituksenasi on löytää hyvät tarjouslennot, kannattaa nähdä hiukan vaivaa. On toki helppoa säästää muutama klikkaus ja varata saman tien lennot sinne ja takaisin. Mutta niin et välttämättä säästä rahaa, päinvastoin. Ota siis neuvosta vaarin, käytä Skyscannerin matkahakua ja vertaile yksittäisten lentojen hintoja menopaluulippujen sijaan ja löydät juuri itsellesi sopivat tarjouslennot.

Oletko liikkeellä, ostoksilla, kylillä, junassa, autossa tai kavereiden kanssa piknikillä? Etsi lentoja mobiilisti! Lataa Skyscannerin näppärä matkasovellus ja löydät parhaat tarjouslennot missä vain!

Vertaile lentoja

7. Etsi tarjouslentoja kartalta

Haluatko saada laajemman kuvan siitä, mihin ja millaisia tarjouslentoja on saatavilla? Se onnistuu Skyscannerin hintavertailukartan avulla! Etsi tarjouslennot haluamaasi maanosaan tai maahan helposti. Kohdista karttahaku ja säädä budjettisi – näet kaikki tarjouslennot kätevästi kartalla. Sitten vain valitset ja olet pian jo matkalla!

Lue lisää tehokkaasta hintavertailukartasta!

Karttahaku

8. Tsekkaa lennot lähilentokentille

Samalla voit olla joustava lentokentän suhteen: monissa suurkaupungeissa on useita lentokenttiä kätevän etäisyyden päässä kaupungin keskustasta ja lentojen hinnat voivat vaihdella eri lentokenttien välillä paljonkin. Skyscannerin lentohaun avulla löydät lennot lähilentokentille kätevästi.
Valitset vain lentohaussa kohdan Lisää lähiseudun lentokentät ja saat aina vain enemmän valinnanmahdollisuuksia – ja parempia tarjouslentoja!

Etsi tarjouslennot lähiseudun lentokentille

Lue lisää:

Halvat matkat ja lentodiilit: Parhaat vinkit lentojen, hotellien ja vuokra-autojen löytämiseen
Halvat matkat ovat nyt ulottuvillasi. Lue vinkkimme, kuinka löydät halvat lennot, edullisen majoituksen ja parhaat autonvuokraustarjoukset. Olet sitten lähdössä matkalle Suomeen, Eurooppaan tai kaukomaille, Skyscannerin näppärien matkahakujen avulla halvat matkat ovat muutaman klikkauksen päässä.

Mikä on sopiva käsimatkalaukun koko? Eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoitukset kätevästi nyt taulukkona!
Eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoitusten tulkitseminen voi olla haastavaa. Mikä saa olla laukun maksimipaino ja mikä on oikea koko käsimatkalaukulle? Skyscanner kokosi kätevän taulukon eri lentoyhtiöiden vaatimuksista käsimatkalaukun koko- ja painorajoitusten suhteen.

Mitä voit pakata käsimatkatavaroihisi ja mitä et?
Lue lisää eri lentoyhtiöiden käsimatkatavaroiden rajoituksista. Kaikki tiedot nyt kätevästi taulukkona!

Etsitkö lentoja minne vain?
Oletko kyllästynyt matkustamaan aina samoihin paikkoihin? Tai etkö keksi, mihin lentäisit? Entä jos me Skyscannerilla ehdottaisimme sinulle, mihin lähteä?

Kiinnostavatko äkkilähdöt? Skyscannerin opas äkkilähtöjen etsintään
Äkkilähtötarjouksia kannattaa etsiä Skyscannerin avulla. Jos olet valmiina lähtemään reissuun aivan viime hetkillä, saatat saada lentoliput hyvin edulliseen hintaan!

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autovuokrauksesta.

Kartta