COVID-19 (koronavirus) saattaa vaikuttaa matkasuunnitelmiisi. Minne ikinä menetkin, löydät uusimmat ohjeet täältä.

uutiset Halvat lennot Skyscannerin hintahälytyksen avulla

Kaikki artikkelit

Halvat lennot Skyscannerin hintahälytyksen avulla

Seuraa lentojen hintoja tilaamalla Skyscannerin hintahälytys. Hintahälytyksen avulla saat tiedot lentojen hintamuutoksista suoraan sähköpostiisi! Helppoa ja kätevää!

Tiesitkö, että Skyscannerin hintahälytyksen avulla voit tarkkailla, miten suosikkireittiesi lentojen hinnat muuttuvat? Kun etsimäsi lennon hinnat nousevat tai laskevat, lähetämme sinulle sähköpostia. Skyscannerin hintahälytys on täysin ilmainen, voit kätevästi vaihtaa seuraamiasi kohteita, reittejä ja matkapäiviä tai peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Löydä lentoja kaikkialle maailmaan Skyscannerin avulla

1. Miksi tilata hintahälytys?

Lentojen hinnat muuttuvat nopeasti. Hintahälytyksen avulla pysyt kärryillä hintojen muutoksista: saat tiedot heti, kun haluamasi lennon hinta nousee tai laskee. Hintahälytys kertoo parhaista lentotarjouksista ja halvoista lennoista kätevästi ja voit varata lentosi sopivimmalla hetkellä.

2. Miten asetan hintahälytyksen?

Etsi itsellesi sopivaa lentoa: valitse lähtöpaikka, määränpää ja matkapäivät.
Kun olet löytänyt haluamasi lennon, klikkaa Aseta hintahälytys -linkkiä.

aseta hintahälytys

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi. Aina kun valitsemasi lennon hinta muuttuu, lähetämme sinulle sähköpostin, joka kertoo hintamuutoksesta.

hintahälytys sähköpostilla

3. Milloin lennot kannattaa varata?

Aiheesta on monta mielipidettä, mutta pääsääntöisesti lentojen hinnat kohoavat sitä korkeammaksi, mitä lähempänä lentoajankohtaa ollaan. Tilaamalla hintahälytyksen sähköpostiisi seuraat vaivattomasti haluamasi lennon hintaa ja teet varauksen juuri silloin, kun se tuntuu sinusta parhaalta!

4. Mihin kohteisiin löydän halvimmat lennot?

Oletko kyllästynyt matkustamaan aina samoihin paikkoihin? Tai etkö keksi, mihin lentäisit? Haluaisitko ensin löytää sopivan edullisen matkakohteen ennen kuin asetat hintahälytyksen?
Entä jos me Skyscannerilla ehdottaisimme sinulle, mihin lähteä? Etsi ensin itsellesi sopiva matkakohde Skyscannerin Kaikkialle-haun avulla. Laita sen jälkeen hintahälytykset toimimaan ja näet lentojen hinnat aina ajantasaisesti!

Lue lisää: Etsi halpoja lentoja ympäri maailman

Löydä lentoja kaikkialle maailmaan Skyscannerin avulla

5. Mitä muita keinoja kannattaa käyttää hintahälytyksen lisäksi?

Lisävinkkejä on monenlaisia! Me paljastamme seitsemän salaisuutta, miten löytää halvimmat lennot. On olemassa kaikkien tuntemia kikkoja – kuten esimerkiksi Skyscannerin matkahakukone ja hintahälytykset sekä muutamia muitakin niksejä, joilla löydät halvimmat lennot.

Lue lisää: 7 salaisuutta, joiden avulla löydät halvat lennot.

Lue myös nämä:

Katso, miten löydät parhaat tarjouslennot
Oletko matkalla Alabamaan? Vai vievätkö kaikki tiet Roomaan? Mikä ikinä onkaan matkakohteesi, haluat varmasti napata lentoliput mahdollisimman halvalla.Älä huoli enää, me autamme! Tässä vinkit, joiden avulla tarjouslennot ovat vain muutaman klikkauksen päässä.

Löydä ja varaa parhaat lentotarjoukset
Skyscanner vinkkaa sinulle, kuinka löydät ja varaat halvimmat lentotarjoukset. Ne ovat vain muutaman klikkauksen päässä!

12 kätevää varustetta matkalle
Skyscanner esittelee nyt 12 matkailijan hyödyllistä varustetta, joiden avulla matkastasi tulee entistä mukavampi!

7 salaisuutta, joiden avulla löydät halvat lennot.
Nyt paljastamme seitsemän suurta salaisuutta, miten löytää halvimmat lennot. On olemassa kaikkien tuntemia kikkoja – kuten esimerkiksi Skyscannerin matkahakukone sekä muutamia muitakin niksejä, joilla löydät halvimmat lennot.

Kiinnostavatko äkkilähdöt? Skyscannerin opas äkkilähtöjen etsintään
Äkkilähtötarjouksia kannattaa etsiä Skyscannerin avulla. Jos olet valmiina lähtemään reissuun aivan viime hetkillä, saatat saada lentoliput hyvin edulliseen hintaan!

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autovuokrauksesta.