uutiset Hotellit Dubai: Kaikkein upeimmat luksushotellit!

Kaikki artikkelit

Hotellit Dubai: Kaikkein upeimmat luksushotellit!

Luksusresortit ja viiden tähden hotellit Dubai-matkalle lupaavat luksusta, pilvenpiirtäjiä ja yksityisiä hiekkarantoja. Lue vinkkimme luksushotelleista Dubaissa ja varaa lennot.

Upeasta Dubaista löydät mahtavia pilvenpiirtäjiä, vilkkaita basaareja ja jopa hiihtokeskuksia. Dubai on täynnä toinen toistaan suurempia, korkeampia ja upeampia nähtävyyksiä, ja tietenkin mitä ylellisempiä hotelleja. Kun etsinnässä ovat ne kaikkein parhaimmat ja upeimmat hotellit Dubai-matkalle, valinnanvaraa riittää. Voit valita majoituksen jopa seitsemän tähden hotellista, joten luksusta on todellakin tarjolla.

1. Seitsemän tähden hotelli Dubai: Burj Al Arab Jumeirah

Burj Al Arab Jumeirah se kaikkein ylellisin superluksushotelli Dubaissa ja se onkin maailman ensimmäinen todellinen seitsemän tähden hotelli! Enemmän kuin ”tavallinen” delux-hotelli, Burj Al Arab Jumeirahissa kaikki huokuu luksusta. Purjehotelliksi kutsutussa rakennuksessa on vain ja ainoastaan sviittejä, ja se on myös yksi maailman korkeimmista hotelleista. Voit vain arvata, millaiset näkymät huoneista on kauas horisonttiin, Persianlahdelle! Kaiken lisäksi hotelli sijaitsee kaupungin edustalle rakennetulla tekosaarella, omassa rauhassaan. Hotellissa on niin paljon upeaa taidetta, kiiltävää marmoria, kauniita akvaarioita ja suihkulähteitä, että pyörryttää! Ja tietenkin myös privaatteja uima-altaita ja yksityinen hiekkaranta. Vain joitakin yksityiskohtia mainitaksemme.

2. Kuuluisa luksushotelli Dubai: Atlantis the Palm

Kun etsit sopivaa huonetta matkallesi, huomaat että monet hotellit Dubai-matkalle löytyvät kaupungin edessä sijaitsevilta tekosaarilta, Palmusaarilta. Luksushotelli Atlantis sijaitsee keskellä näitä Palmusaaria ja on niin tunnettu ympäri maailman, että se on nähtävyys jo itsessään. Rakennuksen teemana on mystinen uponnut kaupunki Atlantis ja koko hotellirakennuksessa välkkyvät upeat sinisen ja vihreän sävyt. Palatsimaisen hotellin huoneissa ja auloissa näkyy myös merellinen teema: simpukoita, kaloja ja ostereita. Hotellin torneja yhdistää Royal Bridge Suite -sviitti, joka on yksi Dubain halutuimmista huoneista. Kun kaipaa matkalle aktiviteetteja, ota suunnaksi Atlantis-hotellin valtavan suuri vesipuisto Aquaventure Waterpark!

Hotellit Dubai: Atlantis

3. Luksushotelli Dubai: Raffles Dubai

Jos puhutaan nähtävyyksistä, niin jotkut hotellit Dubai-matkalla ovat niitä! Raffles Dubai -hotelli ei pelkästään sijaitse lähellä Dubain nähtävyyksiä, vaan on myös todellinen nähtävyys. Upea pyramidi-muotoon rakennettu luksushotelli sekoittaa aasialaisia ja egyptiläisiä arkkitehtuureja ja sisustustyylejä. Sen sijainti kaupungin sydämessä Khan Murjan Souk Wafin tuntumassa on ideaali, mutta vielä mahtavampaa on lyhyt 15 minuutin ajomatka Dubain lentokentältä! Kaikissa 246 huoneessa ja sviitissä on tietenkin oma parveke tai terassi, matkailijoita palvelevat myös muun muassa spa, sauna, uima-allas, jacuzzi, seitsemän ravintolaa ja yökerho pyramidin huipulla.

4. Design-hotelli Dubai: Palazzo Versace Dubai

Kun kyseessä ovat hotellit Dubaissa, mikään ei ole liikaa. Ja siksi Palazzo Versace Dubai on ehdottomasti yksi kaupungin parhaista viiden tähden hotelleista. Rakennus on sekoitus uusklassista italialaista palatsia ja arabialaista arkkitehtuuria. Marmorilattiat, valtavat kimaltelevat kattokruunut, kiiltelevät pilarit ja huoneet kaikissa väreissä luovat uskomattoman tunnelman, ja kaiken kruunaa – totta kai – itsensä Versacen suunnittelemat huonekalut. Sijainti Culture Villagessa ja näkymät kaupungin halkaisevalle Dubai Creek -joelle ovat kuin piste iin päälle.

5. Ylellinen hotelli Dubai: Park Hyatt Dubai

Kiinnostaisiko 25-metrinen uima-allas, aromaterapiahoidot, katosta lattiaan ulottuvat ikkunat ja golfaaminen 18-reikäisellä golfkentällä? Kaikkea tätä ja paljon muuta löytyy Park Hyatt Dubai -luksushotellista. Ravintoloissa voit nautiskella vaikkapa thaimaalaisen ja ranskalaisen keittiön taidonnäytteitä. Hotellilla on oma venesatama ja mahtava uima-allas, jossa takuulla rentoudut palmujen katveessa. Hotellin Amara Spa -hoitola yksi Dubain parhaista ja arvostetuimmista hoitoloista.

6. Luksusperhehotelli Dubai: Four Seasons Resort Dubai

Perheystävällinen luksushotelli Four Seasons Resort ei ole turhaan yksi Dubain upeimmista hotelleista: Tee kävelyretki hotellin omassa vehreässä eksoottisessa puutarhassa, pelaa erä tennistä huippuhyvää tennisopettajaa vastaan tai pulahda uimaan yksityisellä uimarannalla. Hotellin kattoterassin baari/ravintola Mercury on monien mielestä yksi maailman upeimmista. Totea itse!

7. Boutique-hotelli Dubai: One&Only The Palm Dubai

Kun etsinnässä on ne parhaat hotellit Dubai-matkalle, tämä ihastuttava boutique-hotelli tarjoaa viiden tähden kauneutta ja charmia. Dubain edessä sijaitseville tekosaarille, Palmusaarille, rakennettu hotelli sijaitsee alueen reunalla, joten siellä voit nauttia myös rauhasta ja hiljaisuudesta. Maurilaiseen ja andalusialaiseen tyyliin sisustetusta hotellista on tietysti mahtavat näkymät, joita voi ihailla huoneiden terasseilta ja parvekkeilta. 90 upean hotellihuoneen lisäksi hotellilla on neljä yksityistä merenrantahuvilaa. Ja tietysti, oma yksityinen valkohiekkainen uimaranta.

Kartta