Lennot lentoasemalta Amsterdam Schiphol kohteeseen Tel Aviv District

Halvat lennot lentoasemalta Amsterdam Schiphol kohteeseen Tel Aviv District

Etsitkö halpoja lippuja lentoasemalta Amsterdam Schiphol kohteeseen Tel Aviv District tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento lentoasemalta Amsterdam Schiphol kohteeseen Tel Aviv District

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:186 €, Tel Aviv
Halvin kuukausi lentäätammikuu
Keskimääräinen lentoaika4 t 30 min
Viikoittaiset lennot keskimäärin55
Suosituin lentoyhtiöEL AL Israel Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä – suorat lennot kulkevat tällä hetkellä lentoasemalta Amsterdam Schiphol lentoasemalle Ben Gurion Intl kohteessa Tel Aviv District.
Tarkastelimme kaikkia löytämiämme tulevia meno-paluulentoja lentoasemalta Amsterdam Schiphol kohteeseen Tel Aviv District seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 186 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Tel Aviv District, joka on 353 €.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta Amsterdam Schiphol kohteeseen Tel Aviv District on tällä hetkellä tammikuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot lentoasemalta Amsterdam Schiphol kohteeseen Tel Aviv District lähtevät perjantai 17. tammikuuta 2025.
Jos lentosi lähtee lentoasemalta Amsterdam Schiphol, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Tel Aviv District, on Tel Aviv. Halvin kaupungin Tel Aviv lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Ben Gurion Intl.
Lentoaseman Amsterdam Schiphol ja kohteen Tel Aviv District välinen keskimääräinen lentoaika on 4 tuntia ja 30 minuuttia.
Suosituimmat lennot