Lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Kanariansaaret

Lentotarjoukset kaupungista Tukholma maahan Kanariansaaret

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Tukholma maahan Kanariansaaret tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Tukholma maahan Kanariansaaret

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:120 €, Teneriffa
Halvin kuukausi lentäätammikuu
Keskimääräinen lentoaika6 t 1 min
Halvin lähtölentoasemaTukholma Arlanda
Suosituin lentoyhtiöNorwegian Air Sweden

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Tukholma kohteeseen Kanariansaaret seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 120 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kanariansaaret, joka on 294 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Teneriffa Reina Sofia on tällä hetkellä joulukuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Teneriffa Norte on yleensä tammikuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Tukholma kohteeseen Kanariansaaret lähtevät lauantai 11. tammikuuta 2025.
Lentoasema Tukholma Arlanda tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kanariansaaret.
Jos lentosi lähtee kaupungista Tukholma, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kanariansaaret, on Teneriffa. Halvin lentoasema kaupungin Teneriffa lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Teneriffa Norte.
Kaupungin Tukholma ja kohteen Kanariansaaret välinen keskimääräinen lentoaika on 6 tuntia ja 1 minuutti.
Suosituimmat lennot