Lennot kohteesta San Diego kohteeseen Kalifornia

Lentotarjoukset kaupungista San Diego maahan Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista San Diego maahan Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista San Diego maahan Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:37 €, San José
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 21 min
Halvin lähtölentoasemaSan Diego Internacional
Suosituin lentoyhtiöSouthwest Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista San Diego kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 37 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 206 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista San Diego lentoasemalle Bishop on yleensä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista San Diego lentoasemalle Palm Springs kansainvälinen on yleensä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista San Diego lentoasemalle Monterey on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista San Diego lentoasemalle San Luis Obispo on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista San Diego kohteeseen Kalifornia lähtevät keskiviikko 5. kesäkuuta 2024.
Lentoasemat San Diego Internacional ja McClellan – Palomar tarjoavat suorat lennot kohteeseen Kalifornia.
Jos lentosi lähtee kaupungista San Diego, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on San José. Halvin lentoasema kaupungin San José lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Internacional de San José.
Kaupungin San Diego ja kohteen Kalifornia välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 21 minuuttia.
Suosituimmat lennot