Lennot kohteesta Rooma kohteeseen Katalonia

Lentotarjoukset kaupungista Rooma maahan Katalonia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Rooma maahan Katalonia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Rooma maahan Katalonia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:30 €, Barcelona
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 50 min
Halvin lähtölentoasemaRooma Fiumicino
Suosituin lentoyhtiöIberia

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Rooma kohteeseen Katalonia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 30 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Katalonia, joka on 140 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Reus on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Lleida on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Barcelona on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Andorra-La Seu d'Urgell on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Rooma kohteeseen Katalonia lähtevät keskiviikko 5. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Rooma Fiumicino tarjoaa suorat lennot kohteeseen Katalonia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Rooma, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Katalonia, on Barcelona. Halvin lentoasema kaupungin Barcelona lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Barcelona.
Kaupungin Rooma ja kohteen Katalonia välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 50 minuuttia.
Suosituimmat lennot