Lennot kohteesta New York kohteeseen New York

Lentotarjoukset kaupungista New York maahan New York

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista New York maahan New York tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista New York maahan New York

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:107 €, Syracuse
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 27 min
Halvin lähtölentoasemaNew York John F Kennedy
Suosituin lentoyhtiöDelta

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista New York kohteeseen New York seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 107 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle New York, joka on 198 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Saranac Lake on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Elmira on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Rochester on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Albany on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista New York kohteeseen New York lähtevät maanantai 10. kesäkuuta 2024.
Lentoasemat New York John F Kennedy ja Nueva York Newark tarjoavat suorat lennot kohteeseen New York.
Jos lentosi lähtee kaupungista New York, halvin kaupunki, jonne lentää alueella New York, on Syracuse. Halvin lentoasema kaupungin Syracuse lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Syracuse.
Kaupungin New York ja kohteen New York välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 26 minuuttia.
Suosituimmat lennot