Lennot kohteesta Kuala Lumpur kohteeseen Sarawak

Lentotarjoukset kaupungista Kuala Lumpur maahan Sarawak

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Kuala Lumpur maahan Sarawak tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Kuala Lumpur maahan Sarawak

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:39 €, Sibu
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 2 min
Halvin lähtölentoasemaKuala Lumpur kans.väl.
Suosituin lentoyhtiöAirAsia

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Kuala Lumpur kohteeseen Sarawak seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 39 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Sarawak, joka on 77 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Kuala Lumpur lentoasemalle Sibu on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Kuala Lumpur lentoasemalle Mukah on yleensä marraskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Kuala Lumpur lentoasemalle Bintulu on yleensä heinäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Kuala Lumpur lentoasemalle Limbang on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Kuala Lumpur kohteeseen Sarawak lähtevät keskiviikko 26. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Kuala Lumpur kans.väl. tarjoaa suorat lennot kohteeseen Sarawak.
Jos lentosi lähtee kaupungista Kuala Lumpur, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Sarawak, on Sibu. Halvin lentoasema kaupungin Sibu lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Sibu.
Kaupungin Kuala Lumpur ja kohteen Sarawak välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 1 minuutti.
Suosituimmat lennot