Lennot kohteesta Frankfurt am Main kohteeseen Kalifornia

Lentotarjoukset kaupungista Frankfurt am Main maahan Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Frankfurt am Main maahan Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Frankfurt am Main maahan Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:425 €, San Francisco
Halvin kuukausi lentäälokakuu
Keskimääräinen lentoaika11 t 41 min
Halvin lähtölentoasemaFrankfurt am Main
Suosituin lentoyhtiöLufthansa

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Frankfurt am Main kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 425 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 704 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Monterey on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Fresno Yosemite on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle San Luis Obispo on yleensä syyskuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Redding on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Frankfurt am Main kohteeseen Kalifornia lähtevät keskiviikko 23. lokakuuta 2024.
Lentoasema Frankfurt am Main tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kalifornia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Frankfurt am Main, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on San Francisco. Halvin lentoasema kaupungin San Francisco lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on San Francisco kans.väl..
Kaupungin Frankfurt am Main ja kohteen Kalifornia välinen keskimääräinen lentoaika on 11 tuntia ja 40 minuuttia.
Suosituimmat lennot