Lennot kohteesta Frankfurt am Main kohteeseen Lapin maakunta

Lentotarjoukset kaupungista Frankfurt am Main maahan Lapin maakunta

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Frankfurt am Main maahan Lapin maakunta tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Frankfurt am Main maahan Lapin maakunta

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:237 €, Rovaniemi
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika3 t 17 min
Halvin lähtölentoasemaFrankfurt am Main
Suosituin lentoyhtiöLufthansa

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Frankfurt am Main kohteeseen Lapin maakunta seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 237 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Lapin maakunta, joka on 416 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Ivalo on yleensä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Kemi / Tornio on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Rovaniemi on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Kittilä on yleensä maaliskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Frankfurt am Main kohteeseen Lapin maakunta lähtevät perjantai 21. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Frankfurt am Main tarjoaa suorat lennot kohteeseen Lapin maakunta.
Kaupungin Frankfurt am Main ja kohteen Lapin maakunta välinen keskimääräinen lentoaika on 3 tuntia ja 16 minuuttia.
Suosituimmat lennot