Lennot kohteesta Fort Lauderdale kohteeseen Kalifornia

Lentotarjoukset kaupungista Fort Lauderdale maahan Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Fort Lauderdale maahan Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Fort Lauderdale maahan Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:129 €, Los Angeles
Halvin kuukausi lentääsyyskuu
Keskimääräinen lentoaika5 t 50 min
Halvin lähtölentoasemaFort Lauderdale kans.väl.
Suosituin lentoyhtiöAzul Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Fort Lauderdale kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 129 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 335 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Fort Lauderdale lentoasemalle San Luis Obispo on yleensä elokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Fort Lauderdale lentoasemalle Arcata on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Fort Lauderdale lentoasemalle Fresno Yosemite on yleensä lokakuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Fort Lauderdale lentoasemalle Bishop on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Fort Lauderdale kohteeseen Kalifornia lähtevät lauantai 7. syyskuuta 2024.
Lentoasema Fort Lauderdale kans.väl. tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kalifornia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Fort Lauderdale, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on Los Angeles. Halvin lentoasema kaupungin Los Angeles lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Los Angeles kans.väl..
Kaupungin Fort Lauderdale ja kohteen Kalifornia välinen keskimääräinen lentoaika on 5 tuntia ja 50 minuuttia.
Suosituimmat lennot