Lennot kohteesta Fort Lauderdale kohteeseen New York

Lentotarjoukset kaupungista Fort Lauderdale maahan New York

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Fort Lauderdale maahan New York tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Fort Lauderdale maahan New York

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:49 €, New York
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika3 t 2 min
Halvin lähtölentoasemaFort Lauderdale kans.väl.
Suosituin lentoyhtiöAzul Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Fort Lauderdale kohteeseen New York seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 49 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle New York, joka on 221 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Fort Lauderdale lentoasemalle Ithaca on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Fort Lauderdale lentoasemalle Plattsburghin ltk. on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Fort Lauderdale lentoasemalle Elmira on yleensä elokuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Fort Lauderdale lentoasemalle Rochester on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Fort Lauderdale kohteeseen New York lähtevät keskiviikko 12. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Fort Lauderdale kans.väl. tarjoaa suorat lennot kohteeseen New York.
Jos lentosi lähtee kaupungista Fort Lauderdale, halvin kaupunki, jonne lentää alueella New York, on New York. Halvin lentoasema kaupungin New York lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Nueva York Newark.
Kaupungin Fort Lauderdale ja kohteen New York välinen keskimääräinen lentoaika on 3 tuntia ja 1 minuutti.
Suosituimmat lennot