Kartta

Halvat lennot kohteeseen Luxembourg

Kultturelli, kaunis ja kansainvälinen Luxemburg.

Pieni ja vauras Luxemburgin valtio ja kaupunki on yllättävän monipuolinen vierailukohde. Kulttuurikohteena Luxemburgista löytyy museoita ja taideaarteita. Kaupungissa on erittäin helppo liikkua kävellen lyhyiden välimatkojen vuoksi. Pikkuvaltiossa on vahvat kansanperinteet ja se on myös Unescon maailmanperintölistalla. Luxemburgissa on paljon linnoja ja se on valittu kahdesti Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Luxemburgissa on neljä aluetta, jotka tarjoavat viininviljelyä, luontoelämyksiä, ulkoilualueita ja kulttuuria. Yhdessä päivässä ehdit nähdä muitakin alueita kuin urbaanin keskustan.

Viisumi:Ei tarvitse.

Sesonki:Vuoden ympäri. Paras matkailuaika on kuitenkin kesällä.

Liikenne:Luxemburgissa on toimiva ja sujuva julkinen liikenne. Kaupungissa pääset liikkumaan parhaiten kävellen. Välimatkat ovat lyhyitä ja Luxemburg onkin yksi maailman pienimmistä valtioista. Bussilla ja junalla pääset liikkumaan kätevästi myös maaseudulle.

Aukioloajat: Kaupat ovat auki pääsääntöisesti arki-iltoina pääkaupungin keskustassa kello 18:aan ja ostoskeskuksissa kello 20–21:een asti. Eräät ruokakaupat ovat auki sunnuntaiaamuisin.

Juomaraha:Voit halutessasi pyöristää laskun loppusummaa hieman ylöspäin.

Matkailutietoja:

www.visitluxembourg.com/en

Hätätilanteessa:

Suomen Suurlähetystö

Ambassade de Finlande

2, rue Heine, L-1720 Luxembourg

Puh. +352 495 551


Luxemburgin suosituimmat matkailunähtävyydet:

1. Bockin maanalaiset tunnelit: Luxemburgin puolustus rakennettiin aikoinaan vahvaksi linnojen ja maanalaisten tunneleiden avulla. Nykyään tunneleihin pääsee opastetuille kierroksille.

2.Vianden linna: Tutustu keskiajan satulinnaan, joka on yksi Euroopan merkittävimmistä historiallisista muistomerkeistä.

3. Risteily Moselin joella: Nauti maisemista ja mukavasta kyydistä jokilaivassa muutaman tunnin risteilyllä.

4. Luxemburgin philharmoninen orkesteri: Paikallinen orkesteri harjoittelee ja esiintyy modernissa musiikkitalossa. Tarjolla on konsertteja, opastettuja kierroksia, festareita sekä musiikkijoogaa!

5. Nykytaiteen museo MUDAM: Pariisin Louvren arkkitehdin suunnittelema modernin taiteen museo Luxemburgissa. Kauppa, kahvila, kansainvälistä ja paikallista taidetta sekä paljon valoa.

Hyvä tietää:

Asukkaita:noin 500 000

Valuutta: Euro (EUR)

Maanumero:+352

Uskonto:kristinusko

Aikaero:-1 tunti

Virallinen kieli:luxemburg, ranska, saksa

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Luxembourg lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Luxemburg on yksi lentokenttä: Luxembourg.
Delta, Qatar Airways, KLM Cityhopper, KLM, Singapore Airlines, Volotea, Alitalia CityLiner sekä Alitalia lentävät suoraan kohteeseen Luxembourg.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Luxembourg on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.