Kartta

Lennot Innsbruckiin

Miten löydät halvat lennot Innsbruckiin?

Vaikka Alppien syleilyssä lepäävä Innsbruck mielletään talvikaupungiksi, se on itseasiassa erinomainen lomakohde myös kesällä. Lähde itse ottamaan selvää, kumpana vuodenaikana Innsbruck on parhaimmillaan! Se onnistuu, kun haet lennot Innsbruckiin Skyscannerin kautta ja saat kaikki maailman lentotarjoukset tietoosi, tai voit seurata hintojen kehitystä ja saada päivitetyt tiedot lennoista Innsbruckiin suoraan sähköpostiisi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Innsbruckiin

Suomesta ei lennetä suoria lentoja Innsbruckiin, mutta erilaisia reittejä välilaskuineen tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Innsbruckiin?

Suoria lentoyhteyksiä Suomesta Innsbruckiin ei ole tarjolla, mutta välilaskuilla Innsbruckiin pääsee muun muassa Air Berlinin ja Lufthansan matkassa.

Innsbruckin lentokentät

Alppien ympäröimä Innsbruckin lentokenttä sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Innsbruckin kaupunkialueesta. Lentokentän ja keskustan väliä kulkee bussilinja F ja kokonaisuudessaan matka vie noin 20 minuuttia. Taksitolpan matkaajat löytävät heti lentoaseman edestä ja hinnat vaihtelevat suuresti riippuen kohteesta, johon olet suuntaamassa Innsbruckin alueella.

Milloin on parhain aika vierailla Innsbruckissa?

Alppikaupunki Innsbruck on ensisijaisesti talvikaupunki, joten tuolloin sesonki on kuumimmillaan. Innsbruck on edullinen talvilomakohde verrattuna muihin vastaavanlaisiin eurooppalaisiin lomakyliin, ja voit löytää myös talven sesonkiaikana sieltä varsin edullisia hotelleja. Jos talviaktiviteetit eivät ole juttusi, tarjoaa Innsbruck myös kesäisin historiallista nähtävää ja tutkittavaa. Syksy on hotellihinnoiltaan edullisinta aikaa kaupungissa.

Mitä nähdä ja tehdä Innsbruckissa?

Innsbruck sijaitsee lähellä Saksan, Sveitsin ja Italian rajaa. Innsbruck houkuttelee erityisesti vauraita eurooppalaisia matkaajia, jotka tulevat nauttimaan sen upeista laskettelurinteistä ja hiihtoladuista. Kesäsesongin aikaan Alpit valtaavat vaeltelijat ja muut ulkoilmaurheilijat. Innsbruck tarjoaa kuitenkin myös paljon nähtävyyksiä, taidetta ja historiaa. Innsbruckin vanhakaupunki on kiehtova paikka eksyä ja ihailla kaupungin rakennuksia menneestä, kuten kaupungintornia, Hofburgin palatsia tai San Jakobtin tuomiokirkkoa. Kaupungista löytyy myös monia kiehtovia museoita koluttavaksi, kuten Kansantaiteen museo, joka on ainutlaatuinen koko Euroopassa sekä Ferdinandeum-taidemuseo, josta saa laajan katsauksen tyrolilaiseen historiaan. Shoppailijoiden kannattaa suunnata Kaufhaus Tyrol -ostoskeskukseen tai moniin alueen putiikkeihin, joista löytyy alueen saippuatuliaisia ja korkealaatuisia koruja.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Ambras Castle, Hofburg, Das Tirol Panorama, Innsbrucker Dom, Nordkette

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Innsbruck lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.