Kartta

Lennot Canberraan

Miten löydät halvat lennot Canberraan?

Canberra on monivivahteinen pääkaupunki, joka tarjoaa vierailijoilleen sekä urbaania kaupunkielämää että vehreitä vaelluskohteitakin. Jää siis sinun päätettäväksesi, minkälaisen loman haluat rakentaa itsellesi tässä eläväisessä kaupungissa! Lennot Canberraan löydät Skyscannerin lentohaulla ja voit samalla tutustua kaupungin tarjoamiin mahdollisuuksiin sivustoillamme ja milloin olisi paras ajankohta hankkia lennot Canberraan.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Canberraan

Suomesta pääset lentämään Canberraan vain Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot Canberraan vaativat noin 26 tunnin lennon aikana vähintään kaksi välilaskua.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Canberraan?

Lentoja Canberraan operoivat Helsinki-Vantaan lentoasemalta muun muassa Air Berlin ja Air China. Yksikään lentoyhtiö ei tarjoa suoria lentoja Canberraan.

Canberran lentokentät

Canberran kansainvälinen lentoasema sijaitsee Canberrassa. Lentokentältä keskustaan matkustajat pääsevät näppärästi ACTION-busseilla numeroilla 11 tai 11A ja ne kulkevat väliä tunneittain viikon jokaisena päivänä. Myös Shuttle-bussit kulkevat lentokentän väliä kiireisimpinä ruuhka-aikoina. Takseja on saatavilla lentokentän edestä ympäri vuorokauden.

Milloin on parhain aika vierailla Canberrassa?

Canberra on monen mielestä ympärivuotinen lomakohde, mutta paikalliset suosittelevat matkaamaan kaupunkiin keväisin. Kevätaika eli syyskuusta lokakuuhun on parhainta aikaa tutkia nähtävyyksiä. Aamut ja illat voivat tuolloin olla viileitä, mutta päivät ovat aurinkoisia. Kesäaika Canberrassa alkaa joulukuussa ja se kestää aina helmikuuhun saakka. Ilmasto on tuolloin kuuma ja kuiva, joten jos uskaltaudut hankkimaan lennot Canberraan juuri tuohon aikaan, kannattaa keskittyä viilentäviin aktiviteetteihin, kuten sukelteluun ja ulkoilmassa oleiluun.

Mitä nähdä ja tehdä Canberrassa?

Canberrassa yhdistyvät mielekkäästi luonto- sekä kaupunkiloma eli se tarjoaa mielekästä tekemistä kaikille aina pariskunnista lapsiperheisiin. Canberrasta löytyy esimerkiksi Australian kansallistaidekokoelma, joten sieltä löytyy useita historiallisia ja kulttuuriin liittyviä arvokkaita kohteita. Näitä voi tutkia esimerkiksi monissa kaupungin museoissa, kuten Australian kansallisgalleriassa, jossa nähtävillä on Australian alkuperäisasukkaiden taidetta ja käsitöitä. Trendikäs Canberra tarjoaa monenlaisia shoppailumahdollisuuksia aina ydinkeskustan suurista tavarataloista persoonalliseen Braddonin alueeseen. Lapsiperheiden suosikkeja on tietenkin Canberran National Zoo & Aquarium eli eläinpuisto ja akvaario, jossa voit päästä herkuttelemaan välipaloja karhujen kanssa tai silittämään apinoita. Yöelämän sanotaan olevan Canberrassa Australian vilkkainta ja sieltä löytyykin kaikkea aina irkkubaareista kalliisiin yökerhoihin. Bilekansaa kannattaa seurata Braddoniin sekä Griffithiin.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Australian parlamentti, National Museum of Australia, Australian War Memorial, Telstra Tower

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Canberra lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.