Pietari

24.7.2019 - 25.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Fly Stay Save + Avaa hotellien erikoistarjouksia, kun varaat lentosi kauttamme. Jipii!
Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Harbor Club Hotel, Courtyard by Marriott St. Petersburg Pushkin Hotel sekä Novotel Saint Petersburg Centre ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Pietari perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Pietari klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Pietari

alkaen 63 €
alkaen 124 €
alkaen 239 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Pietari?

9,8
Historian harrastajat
8,1
Taiteen ja designin ystävät
6,6
Seikkailumatkailijat
6,4
Reppureissaajat
6,4
Ulkoilmaihmiset
Jäsenten arvostelut (199)
Ольга Овчинникова
Ольга Овчинникова
7.7.2019

Я безумно люблю Санкт Петербург! Сырой-солнечный-холодный-жаркий -он любой прекрасен!!!

Keith D. Wyss
Keith D. Wyss
8.6.2019

Saint Petersburg has so much to offer! It’s full of stunning palaces and rich museums! During summer the White Nights give the northern capital a unique touch!

Виктор Красивский
Виктор Красивский
5.4.2019

Раньше был только в Ленинграде. В Петербурге побывал два раза – первый раз "за здравие" (праздник выпускников "Алые паруса"), второй раз – "за упокой" (похороны Жореса Алфёрова, нобелевского лауреата). Чтобы увидеть весь Питер, надо здесь жить. Впечатлений – на всю жизнь.

Валерий Никитенко
Валерий НикитенкоMoskova
3.12.2018

Город особенный. Мне не понравились его центральные серые улицы, огромное количество рекламы на улице. Но много памятников искусства в центре и за городом, так например, Петергоф, Царское Село. Но увидеть развод мостов- надо хоть раз

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 39 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Pietarissa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 78 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta heinäkuussa viime vuonna oli 61 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Pietari odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 17,9 °C/64,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 23,2 °C/73,8 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −9,5 °C/14,9 °F.
Kohteen Pietari lähin lentokenttä on Pietarin Pulkovo (LED) (15,52 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä