Kalkudah

19.3.2019 - 20.3.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Gnanam Holiday Inn, AHSRAM Accommodations sekä Pasikkudah Resort - Guest House ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kalkudah perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kalkudah klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 20 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kalkudahssa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 92 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille maaliskuussa viime vuonna oli 82 € per yö. Tämä on 32 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 56 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.

Suunnittele matka kohteeseen Sri Lanka