Mora

24.1.2020 - 25.1.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Villa Knagg Utanför Mora vid Vasaloppsspåret, Orsastuguthyrning-Hansjö sekä Orsastuguthyrning-Höglunda ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Mora perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Mora klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Mora

alkaen 143 €
alkaen 144 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Mora?

Jäsenten arvostelut (3)
Dawn Reichstadt
Dawn Reichstadt
6.1.2017

Mora, Falun, and Rattvik are amazing! Got to get a Mora Dalahast, visit the mines in Falun and drive through the area -people are wonderful, too!

Franziska
FranziskaEmmenmatt
21.8.2011

Nicolai Lohse
Nicolai LohseKööpenhamina
15.5.2013

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 82 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Morassa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 108 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 93 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Mora odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on −4,2 °C/24,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 22,4 °C/72,3 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −8,1 °C/17,4 °F.
Kohteen Mora lähin lentokenttä on Mora-Siljan (MXX) (5,40 km).

Suunnittele matka kohteeseen Ruotsi