Clermont-Ferrand

23.5.2019 - 24.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Novotel Suites Clermont-Ferrand Polydome, Best Western Plus Hotel Litteraire Alexandre Vialatte sekä Oceania Clermont Ferrand ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Clermont-Ferrand perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Clermont-Ferrand klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Clermont-Ferrand

alkaen 55 €
alkaen 78 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Clermont-Ferrand?

Jäsenten arvostelut (3)
Titine Fo
Titine FoCannes
23.6.2012

Marie-Claude Barrier-Rouby
Marie-Claude Barrier-RoubyClermont-Ferrand
8.1.2013

Michel Duran
Michel DuranPont-du-Chateau
26.6.2012

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 55 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Clermont-Ferrandssa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 66 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 60 € per yö. Tämä on 2 % edullisempi kuin keskiarvohinta 62 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Clermont-Ferrand odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 15,1 °C/59,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 26,9 °C/80,4 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 0,0 °C/32,0 °F.
Kohteen Clermont-Ferrand lähin lentokenttä on Clermont-Ferrand (CFE) (6,31 km).

Suunnittele matka kohteeseen Ranska