Clermont-Ferrand

16.2.2019 - 17.2.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Novotel Suites Clermont-Ferrand Polydome, Best Western Plus Hotel Litteraire Alexandre Vialatte sekä Oceania Clermont Ferrand ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Clermont-Ferrand perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Clermont-Ferrand klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Clermont-Ferrand?

Jäsenten arvostelut (3)
Titine Fo
Titine FoCannes
23.6.2012

Marie-Claude Barrier-Rouby
Marie-Claude Barrier-RoubyClermont-Ferrand
8.1.2013

Michel Duran
Michel DuranPont-du-Chateau
26.6.2012

UKK

Kaikkein kallein kuukausi majoittua kohteessa Clermont-Ferrand on tammikuu, jonka keskihinta on 62 € per yö. Kaikkein edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskihinta on 55 € per yö.
Keskihinta hotellille helmikuussa on yleensä per yö. Tämä on 4 € % enemmän kuin keskihinta 62 € per yö viimeisen 12 kuukauden aikana.

Suunnittele matka kohteeseen Ranska