Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Chambéry - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

avis
alam
eury
sixt
nanl
erac

Autonvuokraus Chamberyn lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi tutkia historiallista alppikaupunki Chamberya tai herkutella Lyonissa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Chamberyn lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Chamberyn lentokentällä?

Chamberyn lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Avis, Budget, Thrifty/Dollar, Europcar, Hertz ja Redspot. Autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit toimivat Chamberyn lentokentän sisääntuloaulan ympäristössä.

Tankkausasemat lähellä Chamberyn lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Lähimmät Chamberyn lentoasemaa olevat huoltoasemat sijaitsevat noin 10 minuutin päässä kentältä. Näitä ovat muun muassa Total-huoltoasemat.

Chamberyn lentokentän ympäristö autolla

Chamberyn lentokenttä sijaitsee Rhone-Alpesin sydämessä. Se on lentoasemista lähimpänä kaikkia tunnetuimpia laskettelukeskuksia. Chamberyn tie- ja moottoritieverkosto on erittäin toimiva, ja lentokentältä pääseekin näppärästi kuuluisiin alppikeskuksiin, kuten Courcheveliin, Val d’Isèreen and Megèveen.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Chamberyn ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Chamberyn lentokentältä.

Grenoble

Aivan heti high-techista tunnetusta Grenoblesta ei uskoisi, että se on upea kaupunkikohde autolla. Virkeän kulttuuri- ja yöelämänsä lisäksi Grenoblea ympäröivät kansallispuistot, joita kannattaa lähteä tutkimaan lähempää. Parc Naturel Régional de Chartreusen ja Parc Naturel Régional du Vercorsin kansallispuistot ovat monen Grenoblen matkaajan pääkohteita.
Chamberyn lentokentältä Grenobleen ajaa noin 49 minuutissa tien A41 kautta.

Lyon

Värikäs Lyon on puolen miljoonan asukkaan kaupunki Itä-Ranskassa. Lyoniin saavutaan tavallisesti ruoan perässä, sillä se tunnetaan maailmanluokan ravintoloistaan. Herkuttelun lisäksi Lyonista löytyy upeita nähtävyyksiä, kuten Notre Damen linna, jonka ympäristöä voi tutkia erityisesti autolla. Lyonissa sijaitsee myös Unescon maailmanperintölistalta löytyvä vanhakaupunki.
Chamberyn lentokentältä Lyoniin ajaa noin tunnissa tien A43 kautta.

Chambery

Chambery on historiallisesti merkittävä alppikaupunki, sillä se on Savoijin ruhtinaskunnan pääkaupunki. Se rakennettiin jo vuonna 1232. Vaikka Chambery liitettiin Ranskaan jo vuonna 1860, se on säilyttänyt italialaisen identiteettinsä. Kuuluisin nähtävyys Chamberyssa on sen keskiaikainen kylä ”Ville Ancienne”, joka on yksi parhaiten säilyneistä tuon aikakauden kylistä maailmassa. Chamberyssa kannattaa siis pysähtyä sekä sen upeiden maisemien että nähtävyyksien takia.
Chamberyn lentokentältä Chamberyn keskustaan ajaa noin 16 minuutissa tien N201 kautta.

Pysäköinti

Chamberyn alueelta löytyy useita suuria pysäköintialueita, joista on varaa valita. Tällaisia ovat muun muassa Parc du Cháteau, jossa on tilaa 644 autolle, Parc Curial, jossa on tilaa 244 autolle ja Parc des Halles, jossa on tarjolla 283 paikkaa. Useat Chamberyn hotellit tarjoavat asiakkailleen pysäköimismahdollisuuden, joten kannattaa tiedustella omalta hotellilta jo hyvissä ajoin etukäteen, onko hotellissa tarjolla autopaikka käyttöösi.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.