Tivat

24.7.2019 - 25.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Palma, Hotel Magnolia sekä Hotel Splendido MB ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Tivat perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Tivat klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Tivat

alkaen 176 €
alkaen 404 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Tivat?

9,8
Ulkoilmaihmiset
8,9
Perhematkailijat
7,5
Historian harrastajat
7,5
Herkuttelijat
7,5
Yöelämän ystävät
Jäsenten arvostelut (13)
Филонова Анастасия
Филонова Анастасия
1.2.2019

Emme voineet päättää Budvasta pitkään, pelottaa katsauksia internetissä, mutta lopulta saimme paremman matkan elämässä! Montenegro on maa, jossa on kauniit maisemat, puhdas meri ja antelias lihanruoka.

Pila González
Pila GonzálezPisek
6.9.2017

Tivat on rannikkokaupunki Etelä-Montenegrossa, joka sijaitsee Kotorinlahdella. Siinä on lentokenttä ja tyylikäs satama, jossa ylelliset jahdit levätä. Rakennukset, jotka muodostavat sen, ovat erittäin mukavia. He sanovat, että kaupunki suunniteltiin kokonaisuudessaan sijoittamalla siihen miljonääri summa ja että jokainen rakentaminen oli huolellisesti ylläpidetty, jotta se saisi sen ulkonäön. Tärkeimmät nähtävyydet ovat: Kierrä kaupungin keskustaa, ja maan rikkaiden perheiden ja Balkanin vaikuttavat kesämökit. Käy Kukkien saarella ja Sv. Nikolan saarella. Upea Plavi Horizonti -ranta.

Lisa R
Lisa R
19.10.2015

Montenegron satama Porto Montenegro tarjoaa jo kotiin kansainvälisen yhteisön, ja se tarjoaa valikoiman ranta- ja kävelykatuja. Kodit on suunnitellut ReardonSmith Arkkitehdit, joiden sisätilat on luonut Milinoaricin Tino Zervudachi, Henry & Zervudachi (MHZ) ja Martin Lane Foxin maisemointi. Viime aikoina palkittu maisema- ja kaupunkisuunnittelija, Ed Freeman, ReardonSmith Landscape, on ollut avainasemassa suunnittelemalla Milenan, Taran ja Ksenian vaiheita Porto Montenegrossa ja samalla suunnitellut Regent Hotel Porto Montenegron puutarhat.

Вася  Вася
Вася Вася
9.7.2019

Ужасно. Одни хохлы и русские. Морально отдохнуть не получится. На пляже все жопа-к-жопе лежат. Отвратительный отдых.

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 32 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Tivatssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 71 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 35 € per yö. Tämä on 41 % edullisempi kuin keskiarvohinta 50 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Tivat odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 24,3 °C/75,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 31,1 °C/88,0 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 1,8 °C/35,2 °F.
Kohteen Tivat lähin lentokenttä on Tivat (TIV) (3,35 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Podgorica (45,15 km)

Suunnittele matka kohteeseen Montenegro