Tivat

22.11.2019 - 23.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Conte Hotel & Restaurant, Hotel Azzurro sekä Hotel Casa del Mare - Blanche ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Tivat perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Tivat klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Tivat

alkaen 37 €
alkaen 75 €
alkaen 117 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Tivat?

9,8
Ulkoilmaihmiset
7,9
Perhematkailijat
7,8
Herkuttelijat
7,8
Vihreät matkailijat
7,1
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (21)
Вася  Вася
Вася Вася
9.7.2019

Kamalalta. Jotkut ukrainalaiset ja venäläiset. Moraalinen lepo ei toimi. Rannalla kaikki ass-to-ass valehtelevat. Inhottava lepo.

Филонова Анастасия
Филонова Анастасия
1.2.2019

Emme voineet päättää Budvasta pitkään, pelottaa katsauksia internetissä, mutta lopulta saimme paremman matkan elämässä! Montenegro on maa, jossa on kauniit maisemat, puhdas meri ja antelias lihanruoka.

Pila González
Pila GonzálezPisek
6.9.2017

Tivat on rannikkokaupunki Etelä-Montenegrossa, joka sijaitsee Kotorinlahdella. Siinä on lentokenttä ja tyylikäs satama, jossa ylelliset jahdit levätä. Rakennukset, jotka muodostavat sen, ovat erittäin mukavia. He sanovat, että kaupunki suunniteltiin kokonaisuudessaan sijoittamalla siihen miljonääri summa ja että jokainen rakentaminen oli huolellisesti ylläpidetty, jotta se saisi sen ulkonäön. Tärkeimmät nähtävyydet ovat: Kierrä kaupungin keskustaa, ja maan rikkaiden perheiden ja Balkanin vaikuttavat kesämökit. Käy Kukkien saarella ja Sv. Nikolan saarella. Upea Plavi Horizonti -ranta.

Lisa R
Lisa R
19.10.2015

Montenegron satama Porto Montenegro tarjoaa jo kotiin kansainvälisen yhteisön, ja se tarjoaa valikoiman ranta- ja kävelykatuja. Kodit on suunnitellut ReardonSmith Arkkitehdit, joiden sisätilat on luonut Milinoaricin Tino Zervudachi, Henry & Zervudachi (MHZ) ja Martin Lane Foxin maisemointi. Viime aikoina palkittu maisema- ja kaupunkisuunnittelija, Ed Freeman, ReardonSmith Landscape, on ollut avainasemassa suunnittelemalla Milenan, Taran ja Ksenian vaiheita Porto Montenegrossa ja samalla suunnitellut Regent Hotel Porto Montenegron puutarhat.

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 46 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Tivatssa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 63 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 37 € per yö. Tämä on 43 % edullisempi kuin keskiarvohinta 54 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Tivat odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 11,8 °C/53,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 31,1 °C/88,0 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 1,8 °C/35,2 °F.
Kohteen Tivat lähin lentokenttä on Tivat (TIV) (3,35 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Podgorica (45,15 km)

Suunnittele matka kohteeseen Montenegro