Monterrey

27.11.2019 - 28.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Gamma Monterrey Gran Hotel Ancira, iStay Hotel Monterrey Histórico sekä Hotel Son-Mar, Monterrey Centro ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Monterrey perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Monterrey klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Monterrey

alkaen 32 €
alkaen 54 €
alkaen 86 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Monterrey?

9,8
Seikkailumatkailijat
8,4
Historian harrastajat
7,8
Liikematkailijat
7,1
Taiteen ja designin ystävät
7,1
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (38)
Primi Ramírez
Primi Ramírez
12.1.2019

Monterrey but in particular the municipality of San Pedro Garza García is the best of all this beautiful city, luxury shops and nightlife

Alex Zamarron
Alex ZamarronHouston
10.5.2018

Mexico! A wonderful country with wonderful people. And the food? Even better! Great city if you want a modern atmosphere with a mix of culture. Eat all the tacos you can!

Adriana Torres
Adriana TorresKingwood
21.2.2016

A really good place to climb mountains and their food is amazing there is a lot of green places I love it ;)

Mony Bustam A
Mony Bustam AMonterrey
30.12.2015

Monterrey is the best place to go to shopping and enjoy some time with friends and family. The best place to visit will be Parque Fundidora.

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 53 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Monterreyssa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 79 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 51 € per yö. Tämä on 28 % edullisempi kuin keskiarvohinta 66 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Monterrey odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 18,5 °C/65,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä kesäkuu, jonka keskilämpötila on 35,9 °C/96,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 11,0 °C/51,8 °F.
Kohteen Monterrey lähin lentokenttä on Monterrey Gen Mariano Escobedo (MTY) (23,39 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Saltillo (62,43 km)

Suunnittele matka kohteeseen Meksiko