Monterrey

27.7.2019 - 28.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? iStay Hotel Monterrey Histórico, Fiesta Inn Monterrey Fundidora sekä Antaris Cintermex ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Monterrey perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Monterrey klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Monterrey

alkaen 47 €
alkaen 61 €
alkaen 86 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Monterrey?

9,8
Seikkailumatkailijat
8,6
Historian harrastajat
7,5
Liikematkailijat
7,5
Perhematkailijat
7,1
Taiteen ja designin ystävät
Jäsenten arvostelut (34)
Primi Ramírez
Primi Ramírez
12.1.2019

Monterrey pero en particular el municipio de San Pedro Garza García es lo mejor de todo esta bella ciudad, Tiendas de lujo y vida nocturna

Alex Zamarron
Alex ZamarronHouston
10.5.2018

Mexico! A wonderful country with wonderful people. And the food? Even better! Great city if you want a modern atmosphere with a mix of culture. Eat all the tacos you can!

Adriana Torres
Adriana TorresKingwood
21.2.2016

A really good place to climb mountains and their food is amazing there is a lot of green places I love it ;)

Mony Bustam A
Mony Bustam AMonterrey
30.12.2015

Monterrey is the best place to go to shopping and enjoy some time with friends and family. The best place to visit will be Parque Fundidora.

UKK

Edullisin kuukausi on syyskuu, jonka keskiarvohinta on 47 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Monterreyssa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 69 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 49 € per yö. Tämä on 17 % edullisempi kuin keskiarvohinta 58 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Monterrey odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 29,4 °C/84,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä kesäkuu, jonka keskilämpötila on 35,9 °C/96,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 11,0 °C/51,8 °F.
Kohteen Monterrey lähin lentokenttä on Monterrey Gen Mariano Escobedo (MTY) (23,39 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Saltillo (62,43 km)

Suunnittele matka kohteeseen Meksiko