Port Macquarie

25.8.2019 - 26.8.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Ramada Resort by Wyndham Flynns Beach, Ocean Boulevard sekä Beachside Backpackers ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Port Macquarie perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Port Macquarie klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Port Macquarie

alkaen 62 €
alkaen 91 €
alkaen 518 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Port Macquarie?

9,8
Ulkoilmaihmiset
7,0
Vihreät matkailijat
7,0
Seikkailumatkailijat
7,0
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (6)
Meli Hampton
Meli Hampton
30.1.2019

Stopped here briefly and the sights of the coastline look awesome, beaches for days

Aloura Charles
Aloura CharlesLos Angeles
6.1.2017

This is a great little seaside town, and they've got some good little bed and breakfast places around here. We stayed at one next to a dairy farm, so had fresh breakfast in the morning! : ) The little down has a salt water "geyser" or blow hole. The waves come crashing in and fill up the rock caverns below in the cliffs, then the water comes shooting out of the cliff, like a whale's blow hole. Very fun. They have some markets on the weekends, trinkets, crafts, food and more. Check local website for tourist info. We just drove through on a surf trip down the coast of NSW and didn't stay longer than a day. Probably enough time.

Raelee Whittaker
Raelee WhittakerPort Macquarie
6.1.2017

i love my home town

Cheryl Bailey
Cheryl BaileyMelbourne
1.7.2012

UKK

Edullisin kuukausi on heinäkuu, jonka keskiarvohinta on 71 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Port Macquariessa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 140 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille elokuussa viime vuonna oli 80 € per yö. Tämä on 16 % edullisempi kuin keskiarvohinta 94 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Port Macquarie odotettu keskilämpötila kuukautena elokuu on 14,0 °C/57,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä tammikuu, jonka keskilämpötila on 26,9 °C/80,4 °F. Viilein kuukausi on heinäkuu, jonka keskilämpötila on 7,7 °C/45,9 °F.
Kohteen Port Macquarie lähin lentokenttä on Port Macquarie (PQQ) (3,94 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Taree (49,33 km)

Suunnittele matka kohteeseen Australia