uutiset vihjeet Edulliset hotellit Helsinki: Yövy näissä hotelleissa

Kaikki artikkelit

Edulliset hotellit Helsinki: Yövy näissä hotelleissa

Oletko lähdössä matkalle Helsinkiin ja haluat majoittua edullisesti? Hienoa! Skyscanner vinkkaa, mistä hotelleista löytyy edulinen hotellihuone.

Näe ja koe upea Helsinki, josta löydät tekemistä ja näkemistä ympäri vuoden. Skyscanner vinkkaa, missä yöpyä edullisesti. Skyscanner kertoo myös, mitkä ovat Helsingin tärkeimmät nähtävyydet!

Tiesitkö, että Helsingistä löytyy myös monta saunaa Suomen parhaat saunat -listalta, lue lisää ja lähde löylyihin!

Löydä halvat lennot Helsinkiin

Hotel Finn, ydinkeskusta

Onko mahdollista löytää edullinen hotellihuone aivan Helsingin ydinkeskustasta? Kyllä vain! Harva nimittäin tietää, että kivenheiton päässä Kolmen sepän patsaalta ja aivan kauppakeskus Forumin kupeessa sijaitsee Hotel Finn. Lähde siis Stockmannin kulmalta kävelemään Kalevankatua ylöspäin ja olet hetkessä perillä. Tämän pienen perhehotellin juuret ulottuvat 1950-luvulle ja hotellihuoneet sijaitsevat vanhan kivitalon ylimmissä kerroksissa.

Edulliset hotellit Helsinki: Hotel Finn, Kalevankatu 3b, 00100 Helsinki

Varaa huone Hotel Finn:stä

Omenahotelli, keskusta

Kaikki suomalaiset tuntevat Omenahotellit ja niitä löytyy kaksi myös Edulliset hotellit Helsinki -listalta. Toinen sijaitsee Yrjönkadulla kauppakeskus Forumin takana, lähellä Kampin kauppakeskusta. Eli shoppailumahdollisuuksia löytyy vaikka kuinka paljon, ja monet keskustan ravintolat ja baarit ovat aivan kulman takana. Toinen Omenahotelleista sijaitsee Lönnrotinkadulla. Kun etsit fiksun budjetin majoitusta, muista, että Omenahotelleissa huonehintaan ei sisälly aamiaista, sellaisen voi nauttia lisähintaan hotelliketjun kumppanikahviloissa.

Edulliset hotellit Helsinki: Omena-hotelli, Yrjönkatu 30, 00110 Helsinki ja Lönnrotinkatu 13, 00120 Helsinki

Varaa huone Omena-hotellista

Hotel Rantapuisto, Vuosaari

Haluatko nauttia edullisesta hotellihuoneesta Helsingissä, luonnonkauniissa ympäristössä Itämeren rannalla? Edulliset hotellit Helsinki -listalta löytyy hotelli Itämeren rannalta: Lähde yöpymään luonnonläheiseen designhotelliin, Hotel Rantapuistoon. Hotelli sijaitsee vain 15 kilometrin päässä Helsingin keskustasta sekä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Pääset suoraan hotellin rannasta pulahtamaan mereen, luontokävelylle kauniisiin maisemiin, pyöräilemään vaikkapa Aurinkolahden rannoille, melomaan Itämeren aalloille tai vain nauttimaan hotellin arkkitehtuurista ja tunnelmasta. Vinkki: hotelliketju Primehotelsin kanta-asiakkaana saat huonehinnoista aina alennusta.

Edulliset hotellit Helsinki: Hotel Rantapuisto, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Varaa huone Hotel Rantapuistosta

Hotel Arthur, Kaisaniemi

Muutaman korttelin päässä Helsingin rautatieasemalta sijaitsee Hotel Arthur, joka on seissyt tällä paikalla jo yli 100 vuotta. Alkuperäisrakennus on jugendtyylinen ja 1950-luvulla hotelliin rakennettiin lisärakennus. Hotel Arthur onkin yövyttänyt monia tunnettuja henkilöitä. Kirjailija Aino Kallas asui Arthurissa usein, ja hänelle onkin omistettu yksi huoneista, huone numero 543.

Edulliset hotellit Helsinki: Hotel Arthur, Vuorikatu 19, 00100 Helsinki

Varaa huone Hotelli Arthurista

Hellsten Helsinki Senate, Katajanokka

Tämän hotellin päärakennus hieno jugend-rakennus 1900-luvun alusta ja osaa huoneita koristaakin kaunis kaakeliuuni. Katajanokalle pääsee kätevästi raitiovaunulla ja täältä on helppoa suunnata niin keskustaan ostoksille kuin kauppatorille kahveille. Vinkki: Lähellä sijaitsevat myös Katajanokan laivaterminaali, Uspenskin katedraali sekä Suomenlinnan lauttojen laituri.

Edulliset hotellit Helsinki: Hellsten Helsinki Senate, Kauppiaankatu 5, 00160 Helsinki

Varaa huone Hellsten-hotellista

CheapSleep Helsinki, Vallila

Edulliset hotellit Helsinki -listalta löytyy myös erittäin mukava hostelli: CheapSleep Helsinki, jossa suurin osa matkailijoista yöpyy makuusaleissa, mutta tarjolla on myös muutamia yksityisiä 2-3 henkilön huoneita. Sijainti Sturenkadulla, Puu-Vallilan kupeessa on mukava, vaikka keskustaan onkin matkaa jonkin verran. Pääset hotellille raitiovaunulla tai bussilla. Vinkki: Yöpyjille on tarjolla myös aamiaista.

Edulliset hotellit Helsinki: CheapSleep Helsinki, Sturenkatu 27B, 00510 Helsinki

Varaa huone CheapSleep -hostellista

Hotelli Ava, Vallila

Vallilassa sijaitsevassa Hotelli Avassa saatavilla on yksittäisiä huoneita ja useamman huoneen käsittäviä huoneistoja. Edulliset hotellit Helsinki -listamme antaa vinkin: Jos siis olette lähdössä reissuun isommalla porukalla, voitte varata 2-3 huoneen huoneiston, josta löytyy myös omat keittiötilat. Muista huomioida, että aamiainen ei sisälly huonehintaan. Voit kyllä nauttia aamiaisen lisähintaan, aikuiset 9,80€ ja lapset 5,50€. Hotellilta pääset kätevästi vaikkapa Messukeskukseen, Hartwall Arenalle ja Mäkelänrinteen uintikeskukseen.

Edulliset hotellit Helsinki: Hotel Ava, Karstulantie 6, 00550 Helsinki

Varaa huone tai huoneisto Hotel Avasta

Edulliset hotellit Helsinki

Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta

Radisson Blu -ketjun hotelleista edullisin on Seaside, joka sijaitsee Ruoholahdenrannassa, lähellä Länsisatamaa ja Hietalahden toria. Hotellista näet suoraan merelle ja satamaan, ja kävelet helposti ostoksille Hietsun torille ja kauppahalliin. Lähellä sijaitsevat myös Punavuoren putiikit. Raitiovaunumatka ydinkeskustaan vie vajaa 10 minuuttia.

Edulliset hotellit Helsinki: Radisson Blue Seaside, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki

Varaa huone Radisson Blu Seasidesta

Scandic Hakaniemi, Hakaniemi

Edulliset hotellit Helsinki -listamme vinkkaa, että perinteiset hotelliketjut tarjoavat myös edullisia hotellihuoneita, varsinkin jos älyät suunnata hiukan kauemmas Helsingin ydinkeskustasta. Ja kovin kauas ei tarvitse mennä, sillä noin 10 minuutin raitiovaunumatkan päässä sijaitsee useita hotelleja, joista löydät edullisen huoneen. Ota siis suunnaksi Hakaniemi eli Hakis, jonne matkaat joko raitiovaunulla tai muutamassa minuutissa metrolla! Hakaniemestä löydät esimerkiksi Scandic Hakaniemi -hotellin, Hakaniemen torin kupeesta. Kun varaat huoneen ajoissa ja olet ketjun kanta-asiakas, saat huoneen parhaaseen hintaan. Vinkki: Vain muutaman kivenheiton päässä Tokoinlahden rannan tuntumassa sijaitsee samaan ketjuun kuuluva designhotelli Scandic Paasi, jossa myös ajoittain tarjolla edullisia huoneita!

Edulliset hotellit Helsinki: Scandic Hakaniemi, Siltasaarenkatu 14, 00530 Helsinki ja Scandic Paasi, Paasivuorenkatu 5 B, 00530 Helsinki.

Varaa huone Scandic Hakaniemestä

Original Sokos Hotel Albert, Punavuori

Samoin tutun Sokos Hotel -ketjun hotelleista löytyy myös edullisia vaihtoehtoja. Ja näistä Original Sokos Hotel Albert sijaitsee legendaarisessa Punavuoressa, vain muutaman askeleen päässä Bulevardilta. Myös tähän hotelliin pätee kaksi vinkkiä: varaa huoneesi ajoissa ja liity kanta-asiakkaaksi. Näin saat edullisen majoituksen persoonallisessa ja lämminhenkisessä Albertissa. Vinkki: Alakerran Papa Albert -ravintolassa tarjolla hyvää safkaa.

Edulliset hotellit Helsinki: Original Sokos Hotel Albert, Albertinkatu 30, 00120 Helsinki

Varaa huone Original Sokos Hotel Albertista

Haluatko pysyä kärryillä parhaista matkauutisista? Tilaa uutiskirjeemme: