Kartta

Halvat lennot Helsinki - Tukholma Bromma

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tukholma...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Tukholma Bromma

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

80 €

Suoraa lentoyhtiötä

3

Lentoa viikossa

35

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 407 kilometriä

1t 10min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Tukholma Bromma

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tukholma Bromma on yksi lentokenttä: Tukholma Bromma.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Tukholma Bromma on 80 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 10min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Tukholma Bromma.
3 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Tukholma Bromma.
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Tukholma Bromma lentää 35 lentoa viikossa syyskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Helsinki - Tukholma Bromma

Suoria lentoja Helsingistä Tukholman Brommaan lentää Finnair, vuonna 2018 lentoja on tarjolla enemmän kuin aiemmin.

Lue lisää Finnairin käsimatkatavaraohjeista ja muista matkatavararajoituksista.

Lue lisää ohjeita käsimatkatavaroiden pakkaamiseen.

Näin etsit halvat lennot Helsinki Tukholma Bromma -reitille

Löydät halvat lennot Helsinki Tukholma Bromma -reitille kätevästi Skyscannerin ilmaisen matkahaun avulla. Emme siis peri mitään maksuja. Etsit vain lentoja ja kun olet valmis varaamaan ne, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit etsiä lennot Helsinki Tukholma Bromma -reitille myös kokonaisen kuukauden ajalle tai anna meidän näyttää, mikä on halvin kuukausi matkustaa. Kirjoita matkahakuun lähtökaupunki ja matkakohteesi. Valitse sitten matkustusajaksi sinulle sopivin kuukausi tai klikkaa "Halvin kuukausi". Näin matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta löydät halpoja lentoja koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Lähtö: Helsinki-Vantaa

Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2. Ne sijaitsevat lähellä toisiaan ja terminaalien välillä on yhdyskäytävä. Näet Helsinki-Vantaan saapuvien ja lähtevien lentojen ajantasaisen tilanteen kätevästi täältä, lue lisää!

Kentälle junalla

Kehäradan I- tai P-junat Helsingistä tai Vantaalta lentokentälle kulkevat aamuvarhaisesta myöhään yöhön. Junalippu täytyy hankkia etukäteen esimerkiksi lippuautomaatista tai kioskilta, etukäteen ostetut liput maksavat 5€ (Helsingin alueelta lentokentälle) ja 2,90€ (Vantaan alueelta lentokentälle). Lentokentän juna-asemalta on helppokulkuinen käytävä Helsinki-Vantaan terminaaleihin.

Kentälle bussilla

Helsingistä pääsee lentokentälle myös busseilla. Bussilippu maksaa 5,50€ ja matka-aika on noin 30–45 minuuttia.

Kätevät bussireitit ovat: 615: Rautatientori – lentokenttä, 415: Elielinaukio – lentokenttä, 617: Hakaniemi – lentokenttä, 561 Itäkeskus - Malmi - lentokenttä sekä Finnair CityBus: Elielinaukio – lentokenttä.

Myös kaukoliikenteen linja-autoja liikennöi lentokentälle, bussipysäkit ovat molempien terminaalien edessä. Bussit pysähtyvät ensin terminaali 1:n pääoven edessä ja niiden päätepysäkki on terminaali 2:n pääoven edessä.

Kentälle autolla

Kentän alueelta löytyy paljon parkkipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan lentokentän sekä muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä. Finavian ilmainen parkkibussi tarjoaa ilmaisen kyydin molempiin terminaaleihin.

Jos sinut tuodaan kentälle, voit hypätä kyydistä terminaalin edessä, mutta jos kuski haluaa tulla saattamaan sinut kentälle, auto täytyy viedä parkkiin esim. terminaalien lähellä sijaitseville pikaparkkialueille.

Matka taksilla Helsingistä lentokentälle kestää ruuhkista riippuen 35–45 minuuttia, matka maksaa on noin 40–50 euroa.

Lentoa odotellessa

Kentällä on nähtävillä vanhoja lentokoneita, taidenäyttelyitä ja suomalaista designia. Lentokentän myymälöistä ja putiikeista voit ostaa mukaasi esim. merkkituotteita ja designia, matkatarvikkeita, kosmetiikkaa, evästä ja juomia sekä matkalukemista.

Kentällä on monipuolisesti ravintolapalveluita. Ravintolat, kahvilat ja baarit tarjoavat mm. kahvia, olutta, lounasta ja muuta hyvää syötävää, ympäri vuorokauden. Maista vaikkapa leivonnaisia ja kuppi luomu-kahvia tai käy tutustumassa viinibaariin.

Matkustajien käytössä on maksuton wifi, jonka käyttöön et tarvitse tunnuksia tai salasanoja. Mukavia istuimia ja penkkejä löytyy lähtöporttien kupeesta. Rauhallisia Suvanto-työpisteitä on mm. lähtöporttien 17, 19 ja 50 vieressä.

Hyvä tietää: Tukholma

Näe ja koe: Gamla Stan, kuninkaanlinna, Skansen, Söder ja Åhlens. Monet Tukholman nähtävyyksistä ovat suomalaisille tuttuja, mutta aina visiitin arvoisia! Tukholmassa on myös paljon museoita, joihin on ilmainen sisäänpääsy. Vieraile vaikkapa keskiaikamuseossa, Medeltidsmuseumissa tai nykytaidetta esittelevässä Moderna Museetissa. Lue lisää Tukholman parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Tukholman sää on usein hyvin samankaltainen kuin Helsingin. Tukholmassa kuitenkin tuulee vähemmän, sillä saaristo ja itärannikon sijainti suojaavat kaupunkia pahimmilta myrskytuulilta, toisin kuin Helsingissä. Hieman eteläisempi sijainti tarkoittaa Tukholmassa aikaisempia keväitä ja leudompia syksyjä.

Hintataso: Tukholmassa hinnat ovat samaa tasoa kuin Helsingissä. Shoppaillessa hintaeroja ei ole ja ravintoloissakin hinnat vaihtelevat ravintolan tason mukaan. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Tukholmassa keskimäärin 75-85€ ja Helsingissä 75-80€.

Passi: Muista, että Suomen ja Ruotsin välillä matkustettaessa tarvitset mukaasi virallisen henkilöllisyystodistuksen. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Saapuminen: Tukholman Bromman lentokenttä

Bromma on Tukholman kakkoslentokenttä. Se sijaitsee vain 9 km päässä Tukholman ydinkeskustasta. Matka Brommasta keskustaan on selvästi nopeampi ja lyhyempi kuin päälentokentältä Arlandasta.

Bussilla pääset kätevimmin Tukholman keskustaan. Flygbussarna-bussit liikennöivät Bromman lentokentältä Tukholman Cityterminaliin, matka kestää noin 20-30 minuuttia. Lippuja voi ostaa etukäteen mm. tuloaulan Pressbyrån-kioskeista, lippuautomaateista bussipysäkeillä tai kuljettajalta. Maksuvälineenä vain kortti, ei käteinen.

Myös Tukholman paikallisbusseja kulkee lentokentältä eri kohteisiin ympäri kaupunkia. Esimerkiksi SL-bussi nro 110 ajaa Alvikiin ja nro 152 kulkee Älvsjön asemalle Solnan ja Sundbybergin kautta. Osta lippusi etukäteen esim. kioskista tai mobiilisovelluksella suoraan puhelimeen, sovellus on nimeltään ”SL-Reseplanerare och biljetter”.

Bromman lentokentän terminaalin edessä odottaa aina myös takseja. Lentokentältä liikennöivät taksit ovat kaikki ympäristöystävällisiä eko-takseja.

Lentokentällä on myös useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä. Etsi ja löydä vuokra-auto Skyscannerin avulla.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.