Lennot lentoasemalta Santiago Arturo Merino Benítez kohteeseen Antofagastan alue

Halvat lennot lentoasemalta Santiago Arturo Merino Benítez kohteeseen Antofagastan alue

Etsitkö halpoja lippuja lentoasemalta Santiago Arturo Merino Benítez kohteeseen Antofagastan alue tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento lentoasemalta Santiago Arturo Merino Benítez kohteeseen Antofagastan alue

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:29 €, Calama
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 7 min
Viikoittaiset lennot keskimäärin610
Suosituin lentoyhtiöLATAM Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä – suorat lennot kulkevat tällä hetkellä lentoasemalta Santiago Arturo Merino Benítez lentoasemille Calama ja Antofagasta kohteessa Antofagastan alue.
Tarkastelimme kaikkia löytämiämme tulevia meno-paluulentoja lentoasemalta Santiago Arturo Merino Benítez kohteeseen Antofagastan alue seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 29 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Antofagastan alue, joka on 54 €.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta Santiago Arturo Merino Benítez lentoasemalle Calama on tällä hetkellä kesäkuuta.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta Santiago Arturo Merino Benítez lentoasemalle Antofagasta on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot lentoasemalta Santiago Arturo Merino Benítez kohteeseen Antofagastan alue lähtevät perjantai 7. kesäkuuta 2024.
Jos lentosi lähtee lentoasemalta Santiago Arturo Merino Benítez, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Antofagastan alue, on Calama. Halvin kaupungin Calama lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Calama.
Lentoaseman Santiago Arturo Merino Benítez ja kohteen Antofagastan alue välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 7 minuuttia.
Suosituimmat lennot