Lennot kohteesta Vancouver kohteeseen Kalifornia

Lentotarjoukset kaupungista Vancouver maahan Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Vancouver maahan Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Vancouver maahan Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:106 €, San Francisco
Halvin kuukausi lentäälokakuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 46 min
Halvin lähtölentoasemaVancouver kans.väl.
Suosituin lentoyhtiöAir Canada

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Vancouver kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 106 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 317 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Vancouver lentoasemalle Redding on yleensä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Vancouver lentoasemalle Bakersfield on yleensä tammikuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Vancouver lentoasemalle Arcata on yleensä syyskuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Vancouver lentoasemalle Hawthorne on yleensä heinäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Vancouver kohteeseen Kalifornia lähtevät keskiviikko 23. lokakuuta 2024.
Lentoasema Vancouver kans.väl. tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kalifornia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Vancouver, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on San Francisco. Halvin lentoasema kaupungin San Francisco lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on San Francisco kans.väl..
Kaupungin Vancouver ja kohteen Kalifornia välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 45 minuuttia.
Suosituimmat lennot