Lennot kohteesta Venetsia kohteeseen Jooniansaaret

Lentotarjoukset kaupungista Venetsia maahan Jooniansaaret

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Venetsia maahan Jooniansaaret tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Venetsia maahan Jooniansaaret

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:80 €, Korfu
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 47 min
Halvin lähtölentoasemaVenetsia Treviso
Suosituin lentoyhtiöeasyJet

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Venetsia kohteeseen Jooniansaaret seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 80 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Jooniansaaret, joka on 223 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Venetsia lentoasemalle Korfu on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Venetsia lentoasemalle Argostoli Kefalonia on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Venetsia lentoasemalle Zakinthos on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Venetsia kohteeseen Jooniansaaret lähtevät lauantai 29. kesäkuuta 2024.
Lentoasemat Venetsia Treviso ja Venetsia Marco Polo tarjoavat suorat lennot kohteeseen Jooniansaaret.
Jos lentosi lähtee kaupungista Venetsia, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Jooniansaaret, on Korfu. Halvin lentoasema kaupungin Korfu lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Korfu.
Kaupungin Venetsia ja kohteen Jooniansaaret välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 46 minuuttia.
Suosituimmat lennot