Lennot kohteesta Venetsia kohteeseen Kreeta

Lentotarjoukset kaupungista Venetsia maahan Kreeta

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Venetsia maahan Kreeta tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Venetsia maahan Kreeta

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:121 €, Hania
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 20 min
Halvin lähtölentoasemaVenetsia Treviso
Suosituin lentoyhtiöRyanair

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Venetsia kohteeseen Kreeta seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 121 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kreeta, joka on 215 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Venetsia lentoasemalle Sitia on tällä hetkellä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Venetsia lentoasemalle Kreeta Heraklion on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Venetsia lentoasemalle Kreeta Hania on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Venetsia kohteeseen Kreeta lähtevät keskiviikko 19. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Venetsia Treviso tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kreeta.
Jos lentosi lähtee kaupungista Venetsia, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kreeta, on Hania. Halvin lentoasema kaupungin Hania lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Kreeta Hania.
Kaupungin Venetsia ja kohteen Kreeta välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 20 minuuttia.
Suosituimmat lennot