Lennot kohteesta Tukholma kohteeseen New York

Lentotarjoukset kaupungista Tukholma maahan New York

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Tukholma maahan New York tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Tukholma maahan New York

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:275 €, New York
Halvin kuukausi lentääsyyskuu
Keskimääräinen lentoaika8 t 50 min
Halvin lähtölentoasemaTukholma Arlanda
Suosituin lentoyhtiöDelta

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Tukholma kohteeseen New York seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 275 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle New York, joka on 459 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Plattsburghin ltk. on yleensä heinäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle New York Newark on yleensä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Rochester on yleensä lokakuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Buffalo Niagara on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Tukholma kohteeseen New York lähtevät keskiviikko 11. syyskuuta 2024.
Lentoasema Tukholma Arlanda tarjoaa suorat lennot kohteeseen New York.
Jos lentosi lähtee kaupungista Tukholma, halvin kaupunki, jonne lentää alueella New York, on New York. Halvin lentoasema kaupungin New York lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Nueva York Newark.
Kaupungin Tukholma ja kohteen New York välinen keskimääräinen lentoaika on 8 tuntia ja 50 minuuttia.
Suosituimmat lennot