Lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Sardinia

Lentotarjoukset kaupungista Tukholma maahan Sardinia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Tukholma maahan Sardinia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Tukholma maahan Sardinia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:147 €, Olbia
Halvin kuukausi lentääelokuu
Keskimääräinen lentoaika3 t 18 min
Halvin lähtölentoasemaTukholma Arlanda
Suosituin lentoyhtiöNorwegian Air Sweden

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Tukholma kohteeseen Sardinia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 147 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Sardinia, joka on 264 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Cagliari on tällä hetkellä lokakuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Olbia on yleensä elokuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Alghero Sardinia on yleensä syyskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Tukholma kohteeseen Sardinia lähtevät tiistai 13. elokuuta 2024.
Lentoasema Tukholma Arlanda tarjoaa suorat lennot kohteeseen Sardinia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Tukholma, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Sardinia, on Olbia. Halvin lentoasema kaupungin Olbia lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Olbia.
Kaupungin Tukholma ja kohteen Sardinia välinen keskimääräinen lentoaika on 3 tuntia ja 17 minuuttia.
Suosituimmat lennot