Lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Skåne

Lentotarjoukset kaupungista Tukholma maahan Skåne

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Tukholma maahan Skåne tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Tukholma maahan Skåne

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:72 €, Malmö
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 16 min
Halvin lähtölentoasemaTukholma Arlanda
Suosituin lentoyhtiöBRA

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Tukholma kohteeseen Skåne seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 72 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Skåne, joka on 173 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Kristianstad on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Ängelholm Helsingborg on yleensä marraskuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Tukholma lentoasemalle Malmö Sturup on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Tukholma kohteeseen Skåne lähtevät keskiviikko 12. kesäkuuta 2024.
Lentoasemat Tukholma Arlanda ja Tukholma Bromma tarjoavat suorat lennot kohteeseen Skåne.
Jos lentosi lähtee kaupungista Tukholma, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Skåne, on Malmö. Halvin lentoasema kaupungin Malmö lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Malmö Sturup.
Kaupungin Tukholma ja kohteen Skåne välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 15 minuuttia.
Suosituimmat lennot