Lennot kohteesta Singapore kohteeseen Sabah

Lentotarjoukset kaupungista Singapore maahan Sabah

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Singapore maahan Sabah tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Singapore maahan Sabah

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:74 €, Kota Kinabalu
Halvin kuukausi lentäämaaliskuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 28 min
Halvin lähtölentoasemaSingapore Changi
Suosituin lentoyhtiöAirAsia

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Singapore kohteeseen Sabah seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 74 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Sabah, joka on 164 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Singapore lentoasemalle Kota Kinabalu on yleensä maaliskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Singapore lentoasemalle Tawau on yleensä helmikuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Singapore lentoasemalle Lahad Datu on yleensä heinäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Singapore lentoasemalle Sandakan on yleensä helmikuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Singapore kohteeseen Sabah lähtevät maanantai 10. maaliskuuta 2025.
Lentoasema Singapore Changi tarjoaa suorat lennot kohteeseen Sabah.
Jos lentosi lähtee kaupungista Singapore, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Sabah, on Kota Kinabalu. Halvin lentoasema kaupungin Kota Kinabalu lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Kota Kinabalu.
Kaupungin Singapore ja kohteen Sabah välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 28 minuuttia.
Suosituimmat lennot