Lennot kohteesta New York kohteeseen Washington

Lentotarjoukset kaupungista New York maahan Washington

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista New York maahan Washington tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista New York maahan Washington

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:67 €, Washington D.C.
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 29 min
Halvin lähtölentoasemaNueva York Newark
Suosituin lentoyhtiöWestJet

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista New York kohteeseen Washington seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 67 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Washington, joka on 165 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Baltimore Balt / Wash on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Washington Ronald Reagan on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista New York kohteeseen Washington lähtevät tiistai 4. kesäkuuta 2024.
Lentoasema LaGuardia tarjoaa suorat lennot kohteeseen Washington.
Jos lentosi lähtee kaupungista New York, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Washington, on Washington D.C.. Halvin lentoasema kaupungin Washington D.C. lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Baltimore Balt / Wash.
Kaupungin New York ja kohteen Washington välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 28 minuuttia.
Suosituimmat lennot