Lennot kohteesta Milano kohteeseen Baskimaa

Lentotarjoukset kaupungista Milano maahan Baskimaa

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Milano maahan Baskimaa tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Milano maahan Baskimaa

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:27 €, Vitoria-Gasteiz
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 3 min
Halvin lähtölentoasemaMilano Bergamo
Suosituin lentoyhtiöVueling Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Milano kohteeseen Baskimaa seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 27 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Baskimaa, joka on 107 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Bilbao on tällä hetkellä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Vitoria on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Saint-Sébastien on yleensä lokakuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Milano kohteeseen Baskimaa lähtevät lauantai 1. kesäkuuta 2024.
Lentoasemat Milano Bergamo ja Milano Malpensa tarjoavat suorat lennot kohteeseen Baskimaa.
Jos lentosi lähtee kaupungista Milano, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Baskimaa, on Vitoria-Gasteiz. Halvin lentoasema kaupungin Vitoria-Gasteiz lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Vitoria.
Kaupungin Milano ja kohteen Baskimaa välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 2 minuuttia.
Suosituimmat lennot