Kartta

Lennot Caracasiin

Miten löydät halvat lennot Caracasiin?

Caracas on ruuhkainen ja hektinen kaupunki, joten jos haet lomaltasi leppoisaa olemista, kannattaa etsiä Skyscannerin lentohaulla itsellesi toinen kohde! Jos kuitenkin haet hieman erilaista lomakohdetta, voit löytää Caracasin rouhean kuoren alta paljon kauneuttakin. Kaikki lennot Caracasiin löydät vain sekunneissa Skyscannerin sivustoilta! Tutustu myös Skyscannerin omaan matka-assistenttiin eli Hintavahtiin.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Caracasiin

Lennot Caracasiin starttaavat Suomen päästä ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Varaudu kuitenkin siihen, että lentoja Caracasiin ei operoida suorana, vaan reitti vaatii yksi tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Caracasiin?

Helsingistä lennot Caracasiin lennetään aina yhden tai kahden vaihdon voimin, joten suoria lentoja Caracasiin ei Suomesta operoida. Lentoyhtiöt, jotka lentävät Caracasiin Suomesta ovat muun muassa Air France, British Airways sekä Iberia.

Caracasin lentokentät

Caracasin lentokentältä matkaajat pääsevät helposti kaupungin keskusta-alueelle. Caracasin metrolinja on oikein toimiva ja kaikkein halvin vaihtoehto kulkea kaupungissa. Varaudu kuitenkin siihen, että metrot ovat Caracasissa usein ruuhkaisia, joten se ei välttämättä ole mukavin matkustustapa. Skyscanner suositteleekin ottamaan lentokentältä taksin, joka on myös kaikkein turvallisin vaihtoehto löytää hotellille.

Milloin on parhain aika vierailla Caracasissa?

Parhain aika hankkia lennot Caracasiin on syyskuusta huhtikuuhun, jolloin maassa on kuiva kausi. Monille kesäkuukaudet voivat olla liian kuumia, jolloin elohopea nousee jopa 33 asteeseen. Hyvä puoli Caracasissa on, että se ei ole varsinaisesti turistikohde, joten matkaajat eivät ole täyttämässä kaupungin hotelleja edes kesäsesongin aikaan.

Mitä nähdä ja tehdä Caracasissa?

Joillekin Caracas on jännittävä ja eksoottinen, toisille ruuhkainen ja jopa hieman turvaton. Tämä Venezuelan pääkaupunki ei ole maailman viehättävin kaupunkikohde, mutta sen rouhean kuoren alta voi löytää myös paljon mielenkiintoista nähtävää ja monen tasoista kauneutta. On hyvä pitää kuitenkin mielessä, ennen kuin lähdet tutustumaan Carcasin keskusta-alueeseen, että turvallisin vaihtoehto kulkea kaupungissa varsinkin ilta-aikaan on taksi. Terveellä kaupunkilaisjärjellä pääsee kuitenkin jo pitkälle! Caracasin parhainta antia on ehdottomasti sitä ympäröivä vuoristo ja viidakkomainen luonnonpuisto, mielenkiintoiset museot sekä paikallinen ruoka. Caracasin luonnonpuisto Parque Nacional El Ávila on yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä. Vuoriston korkein kohta Pico Naiguatá nousee jopa 2654 metrin korkeuteen, mutta tavallisesti turistit pysähtyvät 2105 metrin korkeudessa sijaitsevalle Pico El Ávilalla, koska sinne pääsee köysiradalla. Caracasista löytyy myös Venezuelan monipuolisin modernin taiteen museo. Ravintoloita kaupungista taas löytyy pilvin pimein ja tarjolla on kaikkea aina paikallisista sammankonkoivista espanjaltaiseen paellaan ja sushiin!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Parque Nacional El Ávila, Los Caobos Park, Museo de Bellas Artes, El Calvario

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Caracas lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.