Kartta

Halvat lennot kohteeseen Bora Bora

Paratiisimainen Bora Bora on upea ja romanttinen matkakohde. Tämä laguunisaari on kuulu ylellisistä hotelleistaan ja veden päälle rakennetuista bungaloweistaan, upeista hiekkarannoista ja turkoosina kimmeltävästä vedestään. Bora Bora on täydellinen kuherruskuukausikohde ja äärimmäinen luksusmatkakokemus. Bora Bora sijaitsee Ranskan Polynesiassa eteläisellä Tyynellämerellä, noin 300 kilometrin päästä Tahitin saaresta. 

Nähtävyydet & aktiviteetit Bora Bora on lomakohde rentoutumista ja nautiskelua varten ja sieltä ei niinkään löydy perinteisiä nähtävyyksiä tai aktiviteetteja. Toki upea luonto tarjoaa tekemistä sitä kaipaavalle. Sukeltaminen, snorklaus ja kaikenlainen vesiurheilu on täällä mahdollista. Upeat vihreävetiset laguunit ovat täynnä upeita koralleja ja värikkäitä kaloja. Jos sukeltaminen ei kiinnosta, vedenlalaista elämää voi katsella myös lasipohjaveneiden kyydistä. Bora Boralla voi osallistua myös Aqua Safarille. Upea luonto ja erityisesti Mount Otemanun vuori sopivat patikointiin ja kiipeilyyn. Pyhät alueet, Maraet sijaitsevat usein upeiden rantareittien varrella ja niihin kannattaa tutustua opastetuilla kierroksilla. Saarelta löytyy myös Toisen Maailmansodan aikaisia tykkejä, Guns of Bora Bora, sillä saari toimi aikoinaan amerikkalaisten tukikohtana. Saarella kannattaa liikkua myös poilkupyörällä ja pyörällä sen kiertääkin muutamassa tunnissa. Ilmasto Bora Boralla on trooppisen lämmin ilmasto ympäri vuoden. Sadekausi kestää marraskuusta huhtikuuhun, mutta lämpötila on tuolloinkin 27-30 astetta. Sesongin aikaan, toukokuusta lokakuuhun, lämpötila on 24-28 astetta. Aurinko paistaa takuuvarmasti ja yöt ovat lämpimiä.

Ruoka Bora Boran herkkuja ovat tuoreet hedelmät ja erilaiset kala-ruoat. Tarjolla on myös länsimaisen keittiön herkkuja ja erityisesti ranskalaisen keittiön makuja. Ruoka, kuten muutkin palvelut saarella ovat melko kalliita. Saarella ei ole varsinaista yöelämää. 

Lennot Lentomatka Bora Boralle on pitkä. Ranskan Polynesian kansainväliset lennot saapuvat pääkaupunki Papeteen Tahitin saarelle. Sieltä Bora Boralle pääsee noin tunnin paikallislennolla tai halutessaan myös helikopterilla tai laivalla. Saaren lentokenttä on myös kokemus. Terminaalin ulkopuolelta voi hypätä hotellin nimikkoveneeseen ja matkustaa vesiteitse omaan hotelliinsa.

Skyscannerilla löydät lennot Bora Boralle helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.


Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bora Bora lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.