Pendleton

22.11.2019 - 23.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Out West Motel, Wildhorse Resort & Casino sekä Gorgeous Three Bedroom House ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Pendleton perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Pendleton klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Pendleton

alkaen 106 €

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 60 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Pendletonssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 100 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 65 € per yö. Tämä on 6 % edullisempi kuin keskiarvohinta 70 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Pendleton odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 5,7 °C/42,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 32,4 °C/90,3 °F. Viilein kuukausi on joulukuu, jonka keskilämpötila on −2,5 °C/27,5 °F.
Kohteen Pendleton lähin lentokenttä on Pendleton (PDT) (4,71 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Walla Walla (60,76 km) Pasco (70,47 km)

Suunnittele matka kohteeseen Yhdysvallat